Girenay'dan Açıklama
Girenay'dan Açıklama

Girenay’dan Açıklama

Girenay’dan Açıklama

Gemlik Çiftçi malları koruma meclisi eski başkanlarından Ahmet Girenay yazılı açıklamada bulundu.

Girenay Açıklamasında; “18 Nisan 2014 tarihinde  Çiftcilerimizi Koruma Meçlisi Belediye Meclisinin ilk toplantısında planlanmıştı. Kumla Muhtarı Abdulhan Satı Karacaali Muhtarı Göksel Noca Kurşunlu Muhtarı Hüseyin Ormancılar, Camal Apari, Ahmet Girenay olarak alınmıştı.

Fakat Çifftçi meclisi koruma Başkanlığında para olmadığından Abdullah Satı, Göksel Noca Umurbey Muhtarı Mustafa Duran istifa ettiler yerine gelen yedek üyelerle oturup toplantı yaptık .

Bu korumayı nasıll ayağa kaldırırız diye düşündüğümüz toplantıda üyeler beni  başkan Cemal Apari’yi  ikinci başkan seçtiler korumanın 4 korucudan 3’ü izindeydi parasızlıktan kapanmak üzereydi önce korumanın gelirlerini artırdık.

Daha sonra koruculara iş başı yaptırdık istifa eden heyet üyeleri ertesi gün gazetelere beyanat verdiler. Koruma zaten kapanacak diye.

Ama bizler bize inananları mahcup etmedik 5 sene hizmet verdiğimiz kurumu en iyi yere getirdik.

Ve çok güzel hizmetler verdik Umurbeye 3 sulama havuzu yaptırdık, 1 adet atık durumda olan su deposunu hizmete geçirdik.

1 Adet Buski’nin su çıkarılıp ta içilmez raporu verdiği sondajı Umurbey halkının hizmetine sunduk tabiî ki bunu yaparken Kurumların bütçeleri yetmez Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz beye bize inanıp bu hizmetleri yaptığı için kendisine Umurbey adına şükranlarımızı sunarım. Allah onun ömrünü su gibi uzun eylesin.

Bu arada Gemlik Benli bayırında boşa akan suyun Gemlik halkımıza zeytinlik sulaması için 1 km boru döşeyerek halkın hizmetine sunduk. 1987 senesinde meramızdan geçen doğalgaz boru hattının ücret ödemeden direkler dikerek geçtiğini tesbit ettik Botaş’la görüşmelerimiz sonucu en az 100 kişinin ciddi paralar almasını sağladık.

Fakat 2012 yılında Fiber obtik kablo geçti, geçerken vatandaşların ağaçlarını söktü dallarını kırdı vatandaşlar o gün ikinci Başkan olan Umurbey Muhtarı Mustafa Duran’a müracat ettiler fakat bunları Muhtarlığa çağırarak bir sürü kağıtlar imzalatmışlar, bu ne imzası dediklerinde sökülen ağaçlar kırılan dallar için şirket para ödeyeceğini söylemiş, daha sonra vatandaşlar muhtara ne oldu bize mi paralar diye sorduğunda “ne parası siz para almayacağız” diye imzalattınız diye milleti azarladı. sorarım sizlere bu devirde para almayacak kim vardır.

Sayın Muhtar bu kişiler parasını aldı mı, almadı mı size soruyorum”.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir