Zabıta Teşkilatı’nın 193. Yıldönümü kutlandı
Zabıta Teşkilatı’nın 193. Yıldönümü kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 193. Yıldönümü kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 193. Yıldönümü kutlandı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Zabıta Teşkilatı’nın 193. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak personele başarılar diledi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi Zabıtası’nın bağlı olduğu Başkan Yardımcısı Bayram Demir ve Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek’e çiçek takdim ederek teşkilatın kuruluş yıldonümünü kutladı. Zabıta personeline çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Sertaslan, ilçede huzur ve düzenin sağlanmasında zabıta ekiplerinin de emeğinin büyük olduğunu dile getirdi. Sertaslan kuruluş yıldönümü şerefine zabıta persnoneline yemek de düzenledi.

Başkan Sertaslan: “Zabıtamız huzur ve düzeni sağlıyor”

Zabıtanın özellikle esnaf ve halk için en önemli çalışmaları gerçekleştiren ekiplerin başında geldiğini belirten Başkan Sertaslan sözlerini şöyle sürdürdü: “193 yıldır olduğu gibi bu gün de zabıta ekiplerimiz sokaklarda esnafımızın, vatandaşımızın huzur ve düzeni için çalışmaya devam ediyor. Ekiplerimiz hem esnafımızın hem hemşerilerimizin hakkını savunuyor. Zaman zaman sokaklardaki, kaldırımlardaki düzeni sağlarken zaman zaman da halk sağlığını, hemşerilerimizin hakkını koruyan çalışmalar gerçekleştiriyor. Emniyet güçlerimiz, sağlık ekiplerimiz kadar zabıta personelimiz de ilçemiz için en az o kadar önemli. Yaklaşık 200 yıldır görevini başarıyla yerine getiren zabıtamızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, kendilerine gerçekleştirdikleri bütün bu önemli çalışmalar için teşekkür ediyorum.”

(Son Güncelleme: 8 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir