Ferozlular 15'inci Şenliklerini Gerçekleştirdi
Ferozlular 15'inci Şenliklerini Gerçekleştirdi

Ferozlular 15’inci Şenliklerini Gerçekleştirdi

Ferozlular 15’inci Şenliklerini Gerçekleştirdi

Gemlik Giresun Güzyurdu Köylüleri Derneği, 15’inci şenliklerini Haydariye Dedelik Mesire Alanında gerçekleştirdi.

Feroz Köylüleri olarak bilinin Giresun Güzyurdu köyünden Gemlik’e yerleşen hemşehriler tarafından kurulan ve kurulduğu günden bu yana çok sayıda etkinliğe imza atan Güzyurdu Köy Derneği, her yıl yaptığı şenlikle, Gemlik dışında da yerleşen Ferozlularla bir araya gelme imkanı buluyor.

Şenlik İki Gün Sürdü

Cumartesi gecesi başlayan etkinlik, Pazar günü akşam saatlerine kadar devam etti. Etkinliklere Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Ak Parti İlçe Yönetimi, CHP İlçe Yönetimi, MHP İlçe Yönetimi, meclis üyeleri, kurum, dernek ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gemlik dışından katılan Ferozluların büyük bölümünün Yalova bölgesinden olduğu beyan edilirken, geleneksel hale gelen şenliğin, her defasında iyi hazırlandığına dikkat çekildi.

Yöresel ezgiler ve oyunlarla renklenen şenliğin sunuculuğunu Müge Güler üstlendi. İki gün boyunca da yöresel sanatçılar; Güzel Esma, Hamit Çiçek, Köksal Çakmak, Orhan Dalsız, Hüseyin Karadeniz, Kazım Çakır, Yusuf Tepe ve Aslıhan Çiçek sahne aldı.

 

(Son Güncelleme: 5 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir