Çevreyi kirletenler zabıtanın radarında
Çevreyi kirletenler zabıtanın radarında

Çevreyi kirletenler zabıtanın radarında

Çevreyi kirletenler zabıtanın radarında

Gemlik Belediyesi zabıta ekipleri, Karsak Deresi’ni kirlettiği tespit edilen beton tesisi hakkında inceleme yaparak tutanak hazırladı. Ekipler, tutanağı gereğinin yapılması için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne iletti.

Balçıklı su zabıtaya takıldı

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Bursa Yalova yolu Cihatlı ayrımında bulunan beton tesisi için gelen ihbarı değerlendirdi. Tesise giden Zabıta ekipleri burada balçık dolu bir havuzun yandaki metal işleme tesisin içinden geçerek Karsak Deresine deşarj edildiğini ve derenin bu suyla kirletildiğini tespit etti. İşletmenin içerisinden gelen boruyu baştan sona kontrol eden ekipler, borunun bir ucunun beton tesisi içerisinde bulunan balçık dolu havuza bağlı olduğunu diğer ucunun ise Karsak Deresine boşaltıldığı ve bu noktada çimento atıklarının bulunduğunu ifade etti. Beton işletmesine tutanak tutan ekipler, gereğinin yapılması için Çevre Sağlık İl Müdürlüğüne de bilgi verdi.

(Son Güncelleme: 12 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir