Gemlik Kent Konseyi’nde çalışmalar hızlandı
Gemlik Kent Konseyi’nde çalışmalar hızlandı

Gemlik Kent Konseyi’nde çalışmalar hızlandı

Gemlik Kent Konseyi’nde çalışmalar hızlandı

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ve yürütme kurulu üyeleri Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Sertaslan Kent Konseyi’nin yerel yönetimlere ışık olmasını arzu ettiklerini belirterek “Gemlik’te yaşayan, 7 bölge ve 81 ilden gelerek ilçemizin nimetlerini paylaşan 112 bini aşkın yurttaşımıza hizmet vereceğinize şüphem yok. Hemşerilerimizin yerel yönetimlere katılımı, kendilerini ifade etmesinin sağlanması, talep ve önerilerinin en kısa sürede hayata geçirilerek Gemlik’imizi herkesin gıpta ile baktığı bir kent haline getirmede sorunsuz şekilde birlikte çalışacağız” dedi.

“Bizim için her fikir kıymetlidir”

Sertaslan’dan sonra konuşan Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ise sahip olduğu kültür çeşitliliği ile ilçenin oldukça şanslı bir konuma sahip olduğunu belirterek “bizim için her insan ayrı bir fikirdir. Her fikir bizim için kıymetlidir ve Gemlik’imizi ileri taşımada hepimize katkı sağlayacaktır. İlçemizde son dönemde halkımızın yüzü gülmeye, neşesi yerine gelmeye başladı. Bayramlarımızı yeniden hep birlikte kutluyor, şenliklerde el ele şarkılar söylüyoruz. Kent Konseyi olarak yaklaşan Zeytin Festivali başta olmak üzere ülkemiz ve hemşerilerimiz için önemli olan her günde takdir toplayacak çalışmalar gerçekleştirecek, Gemliklilerin sosyal ve kültürel alanda ilerlemesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” şeklinde konuştu.

Görev dağılımı yapıldı

Öte yandan Gemlik Kent Konseyi’nde görev dağılımı şöyle gerçekleşti, Başkan Gürhan Çetinkaya, Başkan Vekili Sedat Akkuş, Başkan Yardımcıları Reyhan Çorum, Fatih Buluk, Kadın Meclisi Başkanı Mürvet Günay, Engelli Meclisi Başkanı Mualla Çiğdem, Çocuk Meclisi Başkanı Pınar Taş Ateşli, Gençlik Meclisi Başkanı Cemal Said Kardaş, Gençlik Meclisi Başkan Yardımcıları Furkan Yiğit, Abdullah Şen.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir