Gemlikspor'dan Bir Bomba Transfer Daha
Gemlikspor'dan Bir Bomba Transfer Daha

Gemlikspor’dan Bir Bomba Transfer Daha

Gemlikspor’dan Bir Bomba Transfer Daha

 

Transfer Sezonuna Bursa Amatör Kümelerde en iddialı şekilde başlayan takım olarak öne çıkan Gemlikspor, savunma hattını Emrah Meydan gibi güçlü bir isimle takviye etti. Geçtiğimiz sezon Zonguldak’ta Kilimli Belediyespor forması giyen Meydan, Bursa’da da Yıldırım Belediye, Kemerçeşme Kanarya, Karacabey Belediyespor gibi takımlarda da forma giymişti.

Karacabey Belediyespor ile de profesyonel lige geçiş yapan Meydan, Ankara’da Turan Spor forması da giymişti. Kariyerine bölgede önemli bir takımda devam etmek isteyen Meydan’ın tercihi Gemlikspor oldu. Transfer piyasasında pek çok kulüple adı anılan 1992 doğumlu savunma oyuncusu, anlaşmayı Gemlikspor tesislerinde yaparak Gemlikspor formasıyla da poz verdi.

Önümüzdeki sezonda, Gemlik’in ismine yakışır bir takım kurmak istediklerini ifade eden Gemlikspor yönetimi, futbolcu transferlerinde de Antrenör Mustafa Sarı ve Yardımcı Antrenör Kubilay Sayışman ile yapılan değerlendirmeler ışığında hareket ediyor. Gemlikspor’un önümüzdeki dönemde iç transferi tamamlayarak, tecrübeli bir kaç isimle daha anlaşarak sezon çalışmalarına hazırlanması bekleniyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir