Şehit Ailelerine Mezar Yerleri Ücretsiz
Şehit Ailelerine Mezar Yerleri Ücretsiz

Şehit Ailelerine Mezar Yerleri Ücretsiz

Şehit Ailelerine Mezar Yerleri Ücretsiz

Şehit anne, baba, eş ile gazi eşlerine mezar yerlerinin ücretsiz tahsis edilmesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülecek.

Öneri Gemlik’ten Çıktı

Gemlik Şehit Aileleri Derneği talebi ile konuyu MHP Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Osman Durdu gündeme getirdi. Durdu’nun talebiyle Plan Bütçe Komisyonuna getirilen konu, komisyonda oybirliği ile kabul edildi. Mecliste de kabul edildikten sonra, konu resmileşecek.

Mezarlık konusunda yetkiler, Büyükşehir yasa tasarısı sonrasında tamamen Bursa Büyükşehir Belediyesine geçmişti. Bursa’nın tüm ilçelerini de ilgilendirecek konunun, belediye meclisinden de oybirliği ile geçmesi bekleniyor.

Durdu’dan Teşekkür

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Büyükşehir Meclis Üyesi Osman Durdu; ”Böyle önemli ve toplumsal hassasiyetlerimizi öne çıkaran bir konuda, meclis üyesi arkadaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Millet olarak bizlere emanet olan şehit ve gazi ailelerimize elimizden gelen desteği vermek zaruretimiz bulunuyor. Bizleri mutlu eden ise doğrudan kabul görmesidir” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir