Muhtarlardan Sertaslan'a Tam Destek

Muhtarlardan Sertaslan’a Tam Destek

Muhtarlardan Sertaslan’a Tam Destek

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi ve Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği’ni başkanlık makamında ağırladı. Ortak ve paylaşımcı yönetim anlayışının vurgulandığı ziyarette muhtarlar yapılacak projelerde Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a tam destek verdi.

Başkan Sertaslan ise muhtarların verdiği desteğe teşekkür ederek, “Mahallenizdeki sorunların çözümü ve mahalleniz hakkında alınacak kararlarda söz sahibi olacaksınız. Vatandaşlarımızla bizim aramızdaki köprü göreviniz bizim için çok önemli. Biz çalışmalarımızı ortak yönetim anlayışı ve katılımcı bir sürece yayacak şekilde gerçekleştireceğiz. Muhtarlarımızla ayda bir bizim görevlendirdiğimiz kişiler tarafından yapılacak toplantılarda mahallemizin sorunları için bütçemizin el verdiği sürece harcamaları yapacağız. Muhtarlarımız yerel yönetimin çok önemli bir parçası olmasının yanı sıra vatandaşın ilk ulaşabileceği merciilerden biri olma özelliğini de taşıyor” dedi.

Yeni dönemdeki hizmet anlayışını da değinen Sertaslan, hizmet yaparken dil, din, ırk ve benzeri konuların ayrımını yapmadan çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirtirken, Gemlik Belediyesi sadece bir zümrenin değil Gemlik’te yaşayan tüm vatandaşların da belediyesi olacağının da  altını çizdi.

 

(Son Güncelleme: 10 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir