TSO GAZİ ORTAOKULUNDA MADALYA FIRTINASI

TSO GAZİ ORTAOKULUNDA MADALYA FIRTINASI

TSO GAZİ ORTAOKULUNDA MADALYA FIRTINASI

2018/2019 Eğitim Öğretim  Yılı II. Döneminde yeni binasında eğitim-öğretime devam TSO Gazi Ortaokulunda bina yenilendi ancak gelenekler değişmedi. 1 Türkiye birinciliği 1 Türkiye Üçüncülüğü ve 1 Bursa Birinciliği ile 1 Bursa ikinciliği ile  bu haftayı da boş geçmedi.

Okulun başarılı öğrencilerinden Beyzanur KAHYA  Anatalya da düzenlenen Tüm Türkiyeden sporcuların yarıştığı karete turnuvasında kilosunda Türkiye Birincisi,aynı turnuvada birinci olan sporcu Beyzanın abisi Berkalp KAHYA  Türkiye 3. Olarak olarak ailesinin,öğretmenlerinin ve ilçemizin göğsünü kabarttılar.

İl düzeyinde ve illerarası müsabakalarda aldığı ödüllerle  adını sık sık duyuran Fatma ULUTAŞ ta haftayı boş geçirmedi.Bursa kısa masefe 60 metre koşuda Bursa Birincisi uzun atlama da ise bursa 2. si olarak ailesinin,öğretmenlerinin ve ilçemizin göğsünü kabarttılar.

Okulda yapılan törende çeşitli hediyelerle başarılı sporcuları ödüllendiren  Okul Müdürü Sinan SEVİNÇ; TSO Gazi Ortaokulunda başarının tesadüf değil bir gelenek olduğunu, gerek akademik anlamda gerekse sportif anlamda gazi de başarının bir gelenek olduğunu, bütün alanlarda koşmaya çocuklarımız ve gençliğimiz için mücadeleye etmeye devam edeceklerini, göğsümüzü kabartan gençlerin spor hocalarını , ailelerini kutladığını ifade etti.

(Son Güncelleme: 24 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir