Sertaslan’dan zeytin ve zeytinyağı müzesi sözü

Sertaslan’dan zeytin ve zeytinyağı müzesi sözü

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Giritliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretinde Gemlik’te 81 ilden vatandaşın yaşadığını ifade ederken bunun zenginlik kattığını da ifade etti. Gemlik’te zeytin ve zeytinyağı müzesini de inşa edeceklerini de belirtti.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Giritliler Derneği’ni ziyaret etti. Sertaslan’a İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Meclis Üyesi ile partililer de eşlik etti.

Sertaslan yıllardan beridir insanların ne çektiyse ötekileştirmekten ve ayrıştırmadan çektiğini ayrışan toplumların yok olduğunu ama birleşen toplumların ise ilelebet var olacağını belirtirken Gemlik’te belediye hizmetlerinde ise hiçbir zaman ayrıştırmayacaklarını ve 110 bin yurttaşın Başkanı olacağının da altını çizdi.

“Gemlik’i el birliğiyle güzelleştireceğiz”

Gemlik’te 81 vilayetten insan olduğunu belirten Sertaslan bunun ise Gemlik’in zenginliği olduğunu bundan istifade edilirse çok güzel çalışmaların ortaya çıkacağını ifade eden Sertaslan, “Ben Gemlik’teki yurttaşlarıma güveniyorum. Gemlik’te her konuda bilgi ve deneyim sahibi vatandaşlarımız mevcut; Bizim projelerimize öneri dememizin bir sebebi de o’dur. Ne yaparsak Gemlik’teki yurttaşla beraber yapacağız. Ben yaptım oldu zihniyetinden de her zaman uzak duracağız” dedi.

“Zeytin ve zeytinyağı müzesini inşa edeceğiz”

Sertaslan Gemlik’in marka kent imajına önem verdiklerini ve bunun için çalışmalar gerçekleştireceğini belirten Sertaslan, zeytin ve zeytinyağı müzesinin de marka kent imajına katkı sağlayacağını ifade etti. Sertaslan konuşmasının devamında, “Gemlik’te yıllardan beridir kültür ve sanat faaliyetleri ötelendi. Biz bunun farkındayız. Gemlik’e dışarından ziyaret edecek vatandaşlarımız için çeşitli etkinlik ve kültür alanları oluşturmanın önemini biliyoruz. Dünyanın en kaliteli zeytininin barındıran ilçemizde bir zeytin ve zeytinyağı müzemiz mevcut değil, biz göreve geldiğimizde sanat faaliyetlerinin yanı sıra zeytin ve zeytinyağının geçmişini ileriki nesillere aktaracak müzemizi de yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

(Son Güncelleme: 21 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir