Bıyıklı; “Belediye başkanlarının partisi olmamalı”

Bıyıklı; “Belediye başkanlarının partisi olmamalı”

Saadet Partisi Belediye başkan adayı ve yöneticileri GTSO’yu ziyaret ettiler.

Bıyıklı; “Belediye başkanlarının partisi olmamalı”

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis toplantısında, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Adnan Bıyıklı ziyaret ederek, göreve geldiği takdirde yapacağı hizmetleri Oda Meclis üyelerine anlattı.

GTSO Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, yaptığı konuşmada, konuklara seçimlerde güzel şeyler olacağını belirterek, “Meclis olarak sizler gibi diğer partilerde bizleri ziyarete gelecekler. Biz, Oda olarak tüm siyasi partilere aynı mesafedeyiz. Sizlerin görüşlerini dinleriz. Sizlerden beklentilerimizi de iletiriz. Hayırlı olsun” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise, “Biz ilkleri yaşa tan partiyiz, belediyede göreve geldiğimizde ilkleri orada da gerçekleştireceğiz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.

ADAY OLMAK CESARET İŞİDİR

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Adnan Bıyıklı, seçimlere 5 adayın katıldığını, aday olmanın cesaret işi olduğunu belirterek; “Bu takdire şayandır. Gemlik zor bir şehirdir. Göreve seçilirsem Gemlik’i bir Avrupa kenti gibi modern bir şehir yapmaya çalışacağım. Gemlik dünyaya yakışır hale gelecek.” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerine seslenen Bıyıklı, “Ekonomiye yön veren sizlere büyük işler düşüyor. Gemlik’in yapılaşmasında, yeni sanayi yerlerinin planlanmasına ihtiyaç var. Liman şehriyiz ama bir marinamız bile yok.” dedi.

GTSO Yönetim kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ise konuşmasında,“Bizler de bu görevlere hizmet etmek için geldik. Hepimiz istişare kültürünü geliştirmek zorundayız. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye deki odalar içinde ilk 15’e giren bir odadır. Gemlik’i yönetecek kişilerin vizyon projeleri olmalıdır. Kentin yönetimine gelecek kişilerin iyi seçil meleri gerekir. Vizyonu olan, kişiler seçilirse hizmet gelir” dedi.

Bıyıklı’ya neden değişik partilerden aday olduğu soruldu: Bıyıklı; “Ben kimseye aday olacağım deme dim. Hep benim aday olmamı istediler. Gemlik’e hizmet etmek istiyorum. Siyasi partilerin ittifak yapması normal karşılanırken, benim hizmet için davet eden partilere gitmem neden yadırganıyor” dedi.

BELEDİYE BAŞKANININ PARTİSİ OLMAMALI

Bıyıklı, Belediye başkanlarının siyasi bir partinin üyesi olmaması gerektiğini, muhtarlar gibi partisiz olunmasını arzuladığını, ancak mevcut durumun bu olduğunu belirtti.

KARAMOLLAOĞ LU GEMLİK’E GELİYOR

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, 1 Mart günü genel başkanları Temel Karamollaoğlu’ nun katılımıyla proje tanıtım toplantısı düzenleneceğini söyledi. “Sosyal medyayı aktif kullanıyor  musunuz?” sorusunu cevaplayan Adnan Bıyıklı, “Biz her türlü iletişim araçlarını kullanacağız. Bu konuda partide çok donanımlı kişiler var. Herkese her yoldan ulaşacağız.” yanıtını verdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir