Saadet Bıyıklı’yı Coşkuyla Karşıladı

Saadet Bıyıklı’yı Coşkuyla Karşıladı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Gemlik Ramada Otel’de düzenlenen geniş katılımlı toplantıda, Dr. Adnan Bıyıklı’yı aday olarak açıkladı. Toplantıda Bıyıklı ve Saadet Partisi’nin görüşmelerinin 5-6 ay önce başladığına da dikkat çekilirken, Bıyıklı İyi Parti ve önceki süreçleri ile alakalı da bilgi verdi.

Toplantıya Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Recep Aygün ve teşkilat yönetimi de katılırken, salonda geçtiğimiz dönemde farklı partilerde görev yapan isimlerin de bulunması dikkat çekti.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Atmaca; ”neden parti içinden aday yapmadığımız soruluyor. Adaylarda şartımız, dürüst olacak, istişareye açık olacak. Toplumun kaderini etkileyecek kararları kimse kendi başına almayacak. Örnek Altepe T2 hattını yaptı. Yeni gelen başkan uygun görmüyor. Bunun bedelini kim ödeyecek. Sonraki şartımız ise şeffaflık. 1990’lı yıllarsa belediye kasalarını internete açan biziz. Aynı şeffaflığa da devam edeceğiz. Bunlara uygun herkesle çalışmaya varız. Bu memleketi 16 yıldır idare eden hükümet, yeterli olmadı. Bu anlamda Adnan Bey bizim için moral kaynağı oldu. Burada derdimiz liyakat ve uzlaşıyı sağlamak” dedi.

Bıyıklı, Kimse Sahibim Değil

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı; ”bir yerel seçim sürecine girdik. 24 Haziran’da genel seçim yaşadık. 70 gün sonra Gemlik Belediye Başkanını seçecek. Belediye Başkanlığı seçimi siyaset üstüdür. Tunceli Ovacık ilçesinde bir belediye başkanı var. Halka önem veren. Siyasî fikrini tasvip etmeyebiliriz. Gemlik’te ittifaklarla beraber değişim yaşandı. Daha önce Belediye Başkan Adayı olduk. Farklı oyunlar döndü. Keşke dönmeseydi. Gemlik’in 20 yılda neler kaybettiğine şahit olduk. Bu parti meselesi değil. Bu tamamıyla kendini adama meselesi. Sadece Gemlik’e hizmet edeceğim. Hiç kimse benim sahibim değil. Eğer birilerinin askeri olacaksam, bu siyasi idarenin değil, 110 bin nüfusa hizmet ederim.

110 bin nüfusa hizmet edeceğiz. Bir mahalle bize oy vermiş, vermemiş önemli değil. Gemlik’te yapılacak çok iş var. Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktığımda, Gemlik’e daire kelime konuşamadık. İl Başkanımız ve yönetimimize teşekkür ediyoruz. Artık Gemlik’i anlatacağız. Sahil kasabası nasıl olur Gemlik halkı ve Türkiye’ye göstereceğiz.

31 Mart’ta Doğru Karar Veremezsek, Tepelere Taşınmayı Hak Ederiz

Akademik odalar ve bilim olmadan bir şey olmaz. Bilim olmazsa 3 kat olur. Bunları anlatacağım, kaynak göstereceğim. Odaların fikirlerini de önemseyeceğiz.  31 Mart ‘ta doğru karar vermezsek, tepelere taşınmayı hak ediyoruz. Bütün arkadaşlar 4 – 5 yıl önce söylediklerimize döndü. En büyük proje adil olmak, bağımsız olmaktır. Daha büyük proje de insanı sevmektir. Hiç kimse ile hesabımız yok. Gemlik’in doğru yöneticilere ihtiyacı var. Kısa, orta ve uzun vadeli projelerimiz olacak. Kısa vadeli projeler insan hayatını kolaylaştıracak projeler olacak. Bize bıraktıkları bu sürede anlatmaya çalışacağız. Kısa süre bırakıldı. Tüm başkan adayları benim kardeşimdir. Bağımsız olmak önemlidir. Hiç bir siyasi parti baskısı olmadan yöneteceğimizin sözünü veriyoruz.

İyi Parti’yi Gemlik’te Ben Kurdum

İyi partiyi Gemlik’te ben kurdum, buraya geçmedim. Gemlik’te gelen taleplerden dolayı adaylık yaptım. Gemlik’i kimsenin tarumar etmesine izin vermeyeceğiz. Boynuma sarılıp Allah Razı olsun diyenler oldu. Bir partinin kurucu başkanıyken, istifa edince kimse aramadı. Bir partinin genel başkanı beni arayınca, çok da su kaçırmamak lazım. Bir kesimin nezaket öğrenmesi lazım” dedi.

Soylu ve Türkeş hangi partide?

Soru cevap bölümünde parti değiştirmelere de değinen Bıyıklı; ”Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun nerede olduğunu biliyorsunuz. Numan Kurtulmuş’un nerede olduğu, Alparslan Türkeş’in öz evladının nerede olduğunu biliyorsunuz. Bunlar olurken partiler mi çizgisinde durmuyor, ben mi?” şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir