Gakkoşlar’dan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Gakkoşlar’dan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Gakkoşlar’dan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Gemlik Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Güzel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek projelerini anlattı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Güzel, Gemlik Belediyesi ile sosyal ve kültürel projelerde devam eden işbirliğinin kendi dönemlerinde de süreceğini vurgulayarak, hem kendi dernekleri hem de diğer hemşeri dernekleri ile Gemlik’e değer katacak projelere gereken önemi vereceklerini belirtti.

İlk etapta kültürel geziler, sportif etkinlikler, piknik ve tanışma organizasyonları ile toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini bildiren Tolga Güzel, dernek çalışmalarının aktif şekilde devam edeceğini ifade ederek, belediye tarafından yapılacak olan faaliyetlere de dernek olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Tolga Güzel başkanlığındaki yeni yönetime dernek çalışmalarında başarılar diledi. “Farklılıklarımız, en büyük zenginliğimizdir” diye konuşan Başkan Yılmaz, Gemlik’te yöresel derneklerin başını çektiği, barış ve kardeşlik havasının, kültürel ve sosyal organizasyonlarla pekişmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda dernek yönetimi, Başkan Yılmaz’a, ‘Gakkoşlar geliyor’ yazılı Elazığspor taraftar atkısı hediye etti. Çekilen toplu fotoğrafların ardından ziyaret sona erdi.

 

(Son Güncelleme: 26 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir