Yıldız; Sarıkamış Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun

Yıldız; Sarıkamış Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun

Yıldız; Sarıkamış Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Sarıkamış Şehitleri ile ilgili olarak basın açıklaması düzenledi. Başkan Yıldız’ın sözleri şöyle.

“1914 yılında yaşadığımız bu üzücü hadisenin tarihimizdeki yeri bir Malazgirt kadar bir İstanbul’un fethi kadar önem arz etmektedir. 90 bin askerimizin, bir kurşun bile atmadan şehit olduğu bu vahim olayda söz konusunun vatan olduğunda içlerindeki Allah aşkını her şeyin üzerinde tuttuklarını görüyoruz. Her ne kadar askeri teçhizattan kılık ve kıyafetten yoksun görünseler de onların üzerlerinde  ‘Milli Görüş’ gömleği olduğunu adımız gibi biliyoruz. Onlar, sapasağlam milli görüş gömleğini giydiler ve hiçbir güç karşısında o gömleği çıkarmadılar. Üzerinden 104 yıl geçmesine rağmen vatanseverlikleri ve kahramanlıkları ne bugün unutuldu ne de yarın unutulacak. Bizlere bu vatanı emanet eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun.” Şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: 24 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir