Sertaslan’dan Eskişehir çıkarması

Sertaslan’dan Eskişehir çıkarması

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertaslan, ve teknik ekibinde bulunan Kemal Atan, Zeynep Akış Serintürk, İsa Serintürk ve Arzu Karataş’la beraber Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Eskişehir’in o kadar imkânsızlıklara rağmen bugün sadece Türkiye’de değil, dünyada parmak ile gösterilen bir kent olduğunu ve bunun doğru planla, sosyal belediyecilikle olduğunu ifade eden Sertaslan, Gemlik’in zeytiniyle Türkiye’de ve dünyada ünlü bir marka biz bu markaya turizmi ve huzuru ekleyeceğiz” dedi.

“Eskişehir’i örnek alacağız”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Eskişehir’de hizmetleri yerinde inceleme şansı bulduklarını ifade ederken, Eskişehir’in geçmişi ile şu andaki halini de karşılaşma fırsatı bulduklarını şehre sosyal belediyecilik ile adeta sihirli bir el değdiğini belirtti, “Bugün Eskişehir’de hizmetleri ve projeleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. Şehir adeta yeniden inşa edilmiş. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla her yurttaşımıza eşit hizmet sunarken ayrıca insanlarımızın sosyalleştirerek Gemlik’i tekrar sevdirerek huzurun kenti Gemlik için çalışmalar yapacağız” dedi.

“Bölgenin turizmini Gemlik sırtlayacak”

Gemlik’in eskiden turizmle, körfeziyle, doğasıyla anıldığını ifade eden Sertaslan, “Gemlik geçmişte turizmle ve körfeziyle anılırdı. Eskişehir’de ikamet eden çoğu vatandaşın özellikle Kumla’yla ilgili bir anısı vardır. Gün geçtikçe Gemlik turizm kenti olmaktan çıkıyor. Yerel idareciler ise buna adeta göz yumuyor. Bizler ise bu devranı tersine çevirerek Gemlik’in 38 km olan sahil şeridinin tüm m2’lerini değerlendirerek Gemlik’in turizmini tekrar inşa ederek tekrar Bursa’nın ve bölgenin turizm merkezi olmasını sağlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı DT. Ahmet Ataç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan’la desteklerini belirtti. Sertaslan makam ziyaretinin ardından Tepebaşı Belediyesi’nin çeşitli projelerini gezerek yerinde gözlem yapma fırsatı buldu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir