Orhan Ayaz Meclis Üyeliğine Başvurdu 

Orhan Ayaz Meclis Üyeliğine Başvurdu

Gemlik’in önde gelen esnaflarından Orhan Ayaz, Ak Parti’den Belediye Meclis Üyesi olmak için başvurusunu yaptı. Evraklarını ilçe başkanı Yaşar İslam’a teslim eden Ayaz’a, mevcutta yöneticisi olduğu Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki ve yöneticileri de destek verdi. Başvurusunda Ak Parti’de etkin görev yapan kızı Tuğba Ayaz da bulundu.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Ayaz; ”Biz partimizin ve Cumhurbaşkanımızın hedefleri doğrultusunda çalışıyoruz. Bu anlamda katkı sağlayabileceğimiz için başvurumuzu yaptık. Bize nerede, ne görev verilirse gereğini yapmaya hazırız. Bizler bir yandan esnafların sorunlarını ve meselelerini de gündeme almak için çalışma yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ise; ”Orhan Bey, bizlerin de tanıdığı bir isimdir. Kendisinin başvurması da bizleri sevindirmiştir. Şu anda sadece başvuruları alıyor, herhangi bir değerlendirme yapmıyoruz. Değerlendirmelerimiz sonrasında, karar alacağız. Başkan adayımızın belirlenmesinin ardından, meclis üyeliklerinde de değerlendirme yapacağız” şeklinde konuştu.

Ak Parti’de Meclis Başvuruları Uzatıldı

Ak Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi beklenirken, 3 Aralık’ta sona ermesi gereken meclis üyeleri başvuruları da uzatıldı.

Herhangi bir uzatma yaşanmazsa, Cuma gününe kadar devam edeceği belirtilen başvuruların, başkan adayının belirlenmesinin ardından daha da hızlanacağı tahmin edilirken, şu ana kadar 30’u geçtiği de öğrenildi. Mevcut meclis üyelerinden de Hulusi Gandar, Turgut Durmuş, Yadigar Aydoğdu, Orhan Sefil ve Bayram Polat’ın da adaylık için başvurduğu öğrenildi.

Bursa ilçelerinin başkan adaylarının Cuma gününe kalmadan açıklanması beklenirken, Başkan adayının belirlenmesinin ardından yapılacak başvurular da merak ediliyor.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir