Voleybolda Gemlik Galip

Voleybolda Gemlik Galip

Gemlik ilçe spor salonunda kalabalık seyirci karşısında oynanan Türkiye Voleybol 2.ligi müsabakasında Gemlik ekibi 3:1 kazanarak kendi evinde galibiyet ile tanıştı.

Müsabakanın ilk setinde Gemlik iyi mücadele etmesine rağmen yaptığı basit hatalar ile seti  23:25 kaybetti. 2.sette daha kontrollü oynayan Gemlik seti 25:20 kazanarak durumu 1-1 getirdi. Müsabakanın 3 setinde oyuna çok rahat başlayan yeşil beyazlı ekip 25:14 kazanarak durumu 2-1 getirdi. 4 sette iyi başlayan Karacabey Belediye durumu 6:2 getirmesine rağmen seti 25:20 kaybederek müsabakadan 3-1 yenik ayrıldı.

Müsabaka setleri 1.set : 23-25 Karacabey – 2.set : 25-20 Gemlik – 3.set :25:14 Gemlik – 4.set 25:20 Gemlik

Gemlik Basketbol Kulübü 3 Karacabey Belediye 1

Bugün Kazanan Gemlikli Spor Severler  Oldu

Müsabakanın hafta içi mesai saati içinde olmasına rağmen tribünleri dolduran spor severlerin olması beni çok şaşırttı diye sözlerine başlayan Gemlik antrenörü Osman Babagiray  yeni bir takım olmamıza rağmen arkadaşlarımın saha için mücadelesi beni gerçekten çok memnun etti.

Başkanımız Berkay Bulut , şube başkanımız Necdet Yılmaz ve yönetimin tam kadro olarak yanımızda olmaları yanı sara Tribün desteği ile müsabakayı  kazandık diye bilirim. Bize desteğini esirgemeyen Herkese teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Gemlik ekibi 3.hafta müsabakasında 14 Ekim 2018 Pazar günü  Aydın B.ŞB deplasmanına gidecek.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir