Gemlik zabıtadan fiyat etiketi denetimi

Gemlik zabıtadan fiyat etiketi denetimi

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın  çağrısından sonra  Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’ın talimatı ile Gemlik Belediyesi zabıta ekipleri bizzat Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek ‘in öncülüğünde  büyük market zincirleri başta olmak üzere ilçedeki esnafa yönelik fiyat etiketi, faiş fiyat ve gramaj denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde ürünlerin raftaki ve kasadaki fiyatları karşılaştırılırken yerli malı etiketleri de kontrol edildi.

Marketlere girerek reyonları gezen ekipler, ürünleri tek tek inceleyerek fiyat artışı, gramaj eksikliği ve yerli malı etiketlerini kontrol etti.

Gemlik zabıtadan fiyat etiketi denetimi

Ekipler ayrıca, tespit ettikleri bazı ürünlerin 1 ay önceki fiyatlarını da isteyerek fiyat farklılıklarını karşılaştırdı. Yapılan denetim ve kontrollerde tespit edilen eksik ve noksanlıklar yasal işlem yapılmak üzere tutanak altına alındı. Marketlerde alışveriş yapan vatandaşlar da zabıta ekiplerinin denetimlerinden son derece memnun olduklarını belirterek, bu uygulamaların döviz kurlarındaki artıştan dolayı fırsatçılık yapan firmalara engel olacağını belirtti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir