Ramiz Müdür İnegöl'e Atandı

Ramiz Müdür İnegöl’e Atandı

Ramiz Müdür İnegöl’e Atandı

Gemlik’te bir dönem ilçe emniyet müdürlüğünün Asayiş ve Terör bürolarında başarılı çalışmalara imza atan ve İlçe Emniyet müdürlüğü görevinde de bulunan Üçüncü sınıf Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin Bursa’nın en büyük ilçesi İnegöl’e müdür oldu. Gemlik’in ardından Bursa Emniyet Müdürlüğündeki görevi sırasında 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından Orhangazi Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve Orhangazi’de son 2 yılda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Orhangazi Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin Bursa Valiliğinin kararı ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
Orhangazi’ye Halis Erdoğan atandı
Ramiz Erçetin’in İnegöl’e atanmasından sonra boşalan Orhangazi Emniyet Müdürlüğü görevine ise Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürü Halis Erdoğan atandı. Erdoğan’ın gelecek hafta Orhangazi’deki görevine başlaması bekleniyor. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Halis Erdoğan daha önce Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü de yapmıştı.
Ramiz Erçetin’den başarılı performans
Orhangazi Emniyet Müdürlüğü görevine 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişimi sonrasında atanan Ramiz Erçetin ise Orhangazi’deki görev süresinde başarılı çalışmalara imza atmıştı. Orhangazi’de darbe sonrası FETÖ operasyonları ve özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda başarılı çalışmalar yapan Ramiz Erçetin, İnegöl Emniyet Müdürü olarak görevini sürdürecek.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir