ATICILIK SPORLARI MERKEZİ UMURBEY OLACAK (1)

Atıcılık Sporları Merkezi Umurbey Olacak

Atıcılık Sporları Merkezi Umurbey Olacak

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Umurbey Poligonunu Atıcılık Sporlarının Merkezi haline getirmek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, Ak Parti İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı Güray Şentürk, Umurbey Avcılık Kulübü Başkanı İbrahim Düşmez ve Muhtar Mustafa Duran ile birlikte poligon ve mesire alanında incelemelerde bulunan Refik Yılmaz, “Yapılacak düzenlemeler, yenilemeler ve mesire alanıyla Umurbey Poligonu Atıcılık Sporlarının merkezi haline gelecek” dedi. Poligon İdari binasının da yenileneceğini müjdeleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yapılacak çevre düzenlemesi ile birlikte insanlarımız hem spor yapıp, hem dinlenip, hem eğlenecekler ” diye konuştu.

Umurbeyli ve Gemlikli Avcılar ile sık sık istişarede bulunduklarını anlatan Refik Yılmaz, “Burada Türkiye çapında yarışlar yapılmasını hedefliyoruz. Atıcılık sporlarında bu yarışmalar yapılırken, aynı zamanda ailelerinde keyifli vakit geçirmeleri için barbekülerin yanı sıra mini seyir terası ve çocuk oyun gruplarında olduğu modern bir mesire alanı oluşturuyoruz. Günlük hayatın koşuşturması arasında yorulan insanların, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın da güvenle oynayabilecekleri doğayla iç içe ortamlar oluşturmak adına çalışmalarımız devam edecek. Gemlik’imize ve Umurbey Mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Umurbey Avcılık Kulübü Başkanı İbrahim Düşmez de, atış poligonunun geçmişte çok önemli müsabakalara ev sahipliği yaptığını belirterek, yaşanan bazı olumsuzluklardan dolayı poligon alanının zamanla atıl hale geldiğini söyledi. “Belediye Başkanımızın başlattığı revize ve modernize çalışmalarıyla birlikte Poligonumuz atıcılık sporlarının merkezi haline gelecek” diye konuşan Düşmez, Başkan Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Poligon ve mesire alanında yapılacak düzenlemelerle birlikte Gemliklilerin ve mahalle sakinlerinin dinlenebilecekleri, piknik yapabilecekleri, sevdikleriyle birlikte huzurlu vakit geçirerek aynı zamanda da atıcılık sporlarını yapabileceklerini ifade eden Umurbey Mahalle Muhtarı Mustafa Duran da, “Mahallemize yeni bir doğa ile buluşma adresi kazandırdıkları için Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz ve ekibine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı Güray Şentürk de, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda ilçenin dört bir yanına mesire alanlarının kazandırıldığını hatırlatarak, “Bizde AK Parti ilçe teşkilatı olarak belediye başkanımızın bu güzel hizmetlerine tam destek veriyoruz. Poligon ve mesire alanımız Gemlik’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 



(Son Güncelleme: 30 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir