Hasan Çetin Okulları hedeflerini anlattı

Hasan Çetin Okulları hedeflerini anlattı

Hasan Çetin Okulları hedeflerini anlattı

Gemlik’te de kurum olarak çalışmalarına devam eden Hasan Çetin Okulları, Atamer Sosyal Tesislerinde basınla buluştu.

Toplantıya basın mensuplarının yanı sıra Okul Müdürü Nazım Özer, Rehberlik Öğretmeni Firuze Ergüzer ve Hasan Çetin’i temsilen Geometri Öğretmeni Mehmet Ali Zorkol katıldı.

Programın sunumunu İngilizce Koordinatörü Sönmez Arslan yaparken, Rehberlik Öğretmeni Firuze Ergüzer, 2006 yılında Birey Dershanesi olarak başladıkları süreci anlattı. Sadece yüksek ortalamalı öğrencilere değil, her öğrencinin gelişimine ait düzenlemelerinin olduğunu ifade eden Ergüzer, konu tarama testlerinin uygulandığının da altını çizdi. Sosyal Birlikteli Modelini benimseyen kurum olduklarını, beraberinde sosyal kulüpler oluşturduklarını da ifade etti.

Ardından söz alan Geometri Öğretmeni Mehmet Ali Zorkol, okulun geldiği aşamaları, başarı ortalamalarını ve öğrencilerin büyük bölümünün her dönem üniversiteye yerleştiğini ifade ederek, Gemlik’te fiziki şartları uygun eğitim alanlarının oluşmasının öneminin de altını çizdi.

Son olarak söz alan okul müdürü Nazım Özer; ”Uzun dönem idarecilik yaptım. Ardından özel kurumlara geçtim. Hala, milli eğitimden destek istenince tecrübelerimi paylaşıyorum. Hasan Çetin okullarında önemli bir görevi yerine getiriyorum. Hasan Çetin’in özelliği disiplin ve kalitedir. Disiplin olmazsa, doğru eğitim yapılmaz.

Devlet okullarında gidişat çok iyi değil. Bizim okulumuzun bir özelliği de öğrenci ne not aldıysa, onu yansıtıyoruz” dedi.

250 öğrenci alan Hasan Çetin Okullarında bu dönem 76 öğrenci mezun oldu. Temel Lisenin yanında Anadolu Lisesi de açacak olan okulda, uzman eğitim kadrosu, SBM eğitim modeli, her öğrenciye rehberlik hizmeti ve uzman eğitim kadrosu ile dikkat çekiyor. Fiyat politikaları da dengi okullara göre uygun olan Hasan Çetin, Gemlik’te eğitim sektöründe iddialı bir konumda.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir