Gemport'a Vali Ziyareti

Gemport’a Vali Ziyareti

Gemport’a Vali Ziyareti

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçe ziyaretlerine Gemlik’e yaptığı program ile devam etti.

Gemlik Kaymakamlığı’nda başlayan ziyarette Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Daire Amirleri tarafından karşılanan Vali Küçük, Kaymakamlık Toplantı Salonunda ilçe hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere hemen her konuda yürütülen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Kaymakam Karakuş ve Daire Müdürlerinden brifing alan Vali Küçük daha sonra Gemlik Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Gemlik Belediye ziyareti çıkışında bir süre vatandaşlarla da sohbet eden Küçük, ardından Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası mensupları ile ilçenin ticari faaliyetleri hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. GTSO Başkanı Paşa Ağdemir ve Meclis başkanı Hasan Yıldırım’ında katıldığı toplantı sonunda açıkalama yapan  Vali Küçük: “ Gemlik muhteşem bir ilçe. Dünya vitrininde yer alan firmaları ile hem ticaret alanında, hem de eşsiz sahili ile insanları kendi cazibesinde toplayan bir şehir. Çok eski zamanlardan beri gelen ve dünyanın farklı noktalarında sofraları süsleyen Gemlik zeytininin eski ihtişamına kavuşması için tüm gücümüzle çalışacağız. 2800 dönümlük ormandan Gemlik Belediyemize geçen arazi ufkumuzu çok açmıştır. Burası ilçenin taşınma değil, genişleme noktasıdır. Muhteşem bir vizyon ile vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu binalar kazandırılacaktır.” dedi.

Gemlik Denizinden Dünya’ya Açılan Kapı

Bursa Valisi İzzettin Küçük,  gerçekleştirdiği Gemlik İlçe ziyaretinde Bursa başta olmak üzere bölgenin dışa açılan kapısı olan GEMPORT Liman İşletmesine ayrı bir önem gösterdi. Burada Yılport Türkiye Bölgesi Genel Müdürü Uygun Değirmenci,  Yılport Gemport Genel Müdürü Mustafa Levent Adalı tarafından karşılanan Vali Küçük, işletmenin son dönem gerçekleştirdiği proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Küçük,  “ Türkiye’de ilk özel limanı olmanın haklı gururunu yaşayan GEMPORT; 12 milyon dolar ithalat, 9 milyon dolar ihracat rakamları ile bölgenin önemli bir deniz yolu geçiş noktası. Her geçen günde bu ufkunu ve hedeflerini daha da ileriye taşıyor. Ben tüm çalışanlarını yürekten kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

1 yorum

  1. SÜLEYMAN TÜRKMEN

    SAYIN VALİM GEMLİK İ ZİYARET EDERKEN GEMLİK İN UYUŞTURUCU BATAKLIĞINDAKİ DURUMUNU DA DEĞERLENDİRMİŞTİR UMARIM YADA BİZ GEMLİK HALKI BÖYLE BEKLENTİ İÇİNDEYİZ GEMLİK İMİZE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ETMELERİ İÇİN NARKOTİK Cİ EMNİYET MENSUPLARI İSTİYOR VE BEKLİYORUZ BU MADURİYETİMİZİN SAYIN VALİMİZ TARAFINDAN BİLİNMESİNİ VE ÖNEMSENMESİNİ BEKLİYORUZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir