Türk Eğitim Sen’den Anlamlı Yardım

Türk Eğitim Sen’den Anlamlı Yardım

İlçemizin öncü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen iftar masrafını yardıma çevirdi
Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen ilçe temsilcisi Cemal Eser; bu yıl ramazan ayında farklı bir uygulamaya gittiklerini ve protokol ile üyelere iftar daveti düzenlemek için ayrılması beklenen bütçeyi ihtiyaç sahiplerine yardım için değerlendirdiklerini belirtti.
Hemen hemen her yıl; birçok STK, Hemşeri dernekleri ve yerel yönetimlerce iftarlar organize edildiğini; ama asıl ihtiyaç sahiplerinin çoğu zaman bu sofralarda yer alamadığını belirten Cemal Eser; biz de bundan yola çıkarak farkımızı ortaya koymaya gayret ettik; üyelerimizin hoşgörüsüne sığındık ve böyle bir karar aldık dedi.
Dinimizde sağ elin verdiğini sol elin görmemesi gerektiği düsturu ile üyelerimizin ve hayırseverlerin yardımlarına aracılık etmeyi de amaçladıkları belirten Cemal Eser; üyelerimizin birçoğu fitrelerini, sadakalarını bize ulaştırdılar ve biz de gereğini yaptık dedi.
Üyelerin ve bazı hayırseverlerin desteği ile alınan yardım kolilerinin Bursa’da yaşayan ve ihtiyaç sahibi göçmen Türkmen ailelerine ulaştırdıklarını da belirten Cemal Eser; destekleri için herkese teşekkür ederek; tüm hemşerilerimizin, Türk ve Müslüman âleminin ramazan bayramını da şimdiden tebrik ediyorum dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir