Çocuklar Hacivat Ve Karagöz’ü Çok Sevdi

Çocuklar Hacivat Ve Karagöz’ü Çok Sevdi

Çocuklar Hacivat Ve Karagöz’ü Çok Sevdi

Gemlik Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Bursa Sanat Tiyatrosu Sanatçıları Ömer Faruk Turunç ve Caner Gürer, Engelsiz Kafe’de yüzlerce çocukla bir araya geldi. Sanatçılar, öğrencilere tanıttıkları Karagöz ve Hacivat’ın eğlenceli diyaloglarını da sahneye yansıttı.

Karagöz ile Hacivat’ın esprileriyle gülüp eğlenen çocuklar gösteriyi çok beğendiklerini söyledi.  İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan gösteri, vatandaşlardan tam not aldı. Vatandaşlar, Ramazan Ayı etkinlikleri nedeniyle Gemlik Belediyesine teşekkür etti. 1 saat süren keyifli program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ne yapsak azdır” diye konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Bir yıl boyunca çaba gösteren derslerine yoğunlaşan çocuklarımıza yaz tatiline girmeleriyle birlikte karne hediyesi olarak tiyatro programları düzenliyoruz. Çocuklarımız bizim en kıymetli değerlerimizdir onlar için elimizden ne gelirse yapmaya özen gösteriyoruz. Kişisel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra eğlenceli programlarla çocuklarımızı sevindirebiliyorsak bizim için en büyük kazanç odur. Tüm çocuklarımızı kutluyor, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir