Çavuşoğlu; Demirtaş İçin Ağlıyorlar

Çavuşoğlu; Demirtaş İçin Ağlıyorlar

Çavuşoğlu; Demirtaş İçin Ağlıyorlar

Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Gemlik’te yaptığı program kapsamında Balıkpazarı Kahvelerinde konuşma yaptı. Genel seçim ve ülke gündemi ile alakalı pek çok konuya değinen Çavuşoğlu, Millet İttifakında bulunan partilerin Selahattin Demirtaş tutumlarını ağır bir dille eleştirdi. Programda milletvekili adayı Zafer Işık’ın seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Siyaset yapan kişinin millete umut vadetmesi gerektiğini vurgulayan Çavuşoğlu, ”Birileri meydan meydan dolaşarak yerli otomobili durduracağından bahsediyor, Kanal İstanbul’u durduracağından bahsediyor. Siyasetçi dediğin ufku gösterecek, millete umut vadedecek. Gerici bunlar, bize geriyi gösteriyorlar. Kaoslu, koalisyonlu yılları, ekonomik krizleri gösteriyorlar. Siyasetçi böyle mi olur.” diye konuştu.

Çavuşoğlu, Türkiye’de 7 yıldızlı oteller gibi şehir hastanelerinin yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:

”Yozgat’ta, Mersin’de, Isparta’da Kayseri’de bitti. Bursa’da önümüzdeki sene bugünlerde bin 355 yataklı şehir hastanesini açacağız. Sadece bu bölgeye değil 5 milyon vatandaşımıza hizmet verecek. Birileri çıldırıyor, ne yapacağını şaşırıyor. Milletine yapılanlarla övünmek yerine, onları kötülemek için tiyatro oynuyor, mizansen düzüyor. Geçen gün bir televizyon kanalında Mersin’deki şehir hastanesinin itibarını zedelemek için bir tane hasta bulmuşlar tiyatro sergiliyorlar. Yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu? Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu ülkede sağlıktan memnuniyet duyanların oranı yüzde 77’dir değerli kardeşlerim. Biz yaptık biz, AK Parti yaptı.”

HEPSİ BİR ARAYA GELDİ, SELAHATTİN DEMİRTAŞ İÇİN AĞLIYORLAR

Çavuşoğlu, 6-7 Ekim olaylarında 54 vatandaşın katledildiğini dile getirerek, şunları kaydetti: ”Hepsi bir araya geldi Selahattin Demirtaş için ağlıyorlar. Selahattin Demirtaş neden cezaevinde? Yargı kararını vermiş. 54 vatandaşımız 6-7 Ekim Kobani olaylarında katledilmedi mi? 14 yaşındaki Yasin Börü’nün kafası taşla ezilerek 4. kattan aşağı atılıp 4 defa üzerinden geçilmedi mi? Bunların talimatını kim verdi? Kararını kim aldı? Selahattin Demirtaş aldı. Muharrem İnce aday oluyor bir gün sonra adamın dizinin dibine gidiyor. Böyle bir şey olur mu ya? Senin akıl baban mı kim o kim? Kime çiçek dağıtıyorsun? Kime gülücük veriyorsun? Derdin ne senin? Tanımıyorlar bu ülkeyi, sevmiyorlar bu milleti. Haz etmiyorlar bizden kardeşim, açık ve net. Seçim zamanı olunca millete şirinlik yapıyorlar. Seçimin dışında milletvekilleri terörist cenazesinde gözyaşı döküyor. ‘Hiçbir şeyden tiksinmedim şehitler ölmez vatan bölünmez lafından tiksindiğim kadar’ diyen adamlar bunların listesinde.”

CHP TERÖRİSTLERİN OYUNCAĞI

Çavuşoğlu, CHP’nin parti çizgisinden uzaklaştığını belirterek, “CHP’li kardeşlerim partiniz artık kendi partiniz değil. Birilerinin oyuncağı, CHP teröristlerin oyuncağı açık ve net. Gözünü kan bürümüş bunların.” dedi.

Ülkenin büyüyeceğini vurgulayan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim ufkumuz çok uzakları görüyor. Bizim 81 milyonluk nüfusumuzun yaş ortalaması 30. Bugün batılı ülkelerinin yaş ortalaması 50-55. Bundan sonra artık bizim dönemimiz. Onun için Türkiye’yi kontrol altına almaya çalışıyorlar. Türkiye’yi dizayn etmeye çalışıyorlar. Kontrol altına alamamalarının nedeni de Recep Tayyip Erdoğan’dır çünkü boynunu bükmüyor, eğilmiyor, dik duruyor. Hepsi beraber bir araya geldiler yegane projeleri, Recep Tayyip Erdoğan’ı ülke yönetiminden almak, sonra Türkiye’yi kontrol etmek istiyorlar. Yok böyle yağma, başaramayacaksınız. Topunuz geleceksiniz yine başaramayacaksınız.”



(Son Güncelleme: 10 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir