Aygün; Saadet Herkese Lazım…

Aygün; Saadet Herkese Lazım…

Aygün; Saadet Herkese Lazım…

Saadet Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hamza Aygün, Küçük Kumla mahallesinde yapmış olduğu ziyaretlerde esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi. Sıcak ve samimi söyleşilere sahne olan ziyarette Aygün şunları söyledi.
“Günümüz Türkiye’sine baktığımızda adaletsizlik, yolsuzluk ve rant çemberinin oluşturduğu sorunların sosyal ve ekonomik yaşantımızı etkilediğine şahit oluyoruz. Ekonomimiz maalesef perişan hale gelmiş, döviz ve altın fiyatlarındaki artışlar alım gücümüzü düşürmüş hem devlet hem özel sektör bazında borcumuz artmıştır. Tüm bunlara rağmen iktidarın medyası pembe tablolar çizmeye devam etmektedir; fakat cebinde parası kalmayan ay sonunu getiremeyen insanlarımız artık gerçeklerin farkındadır. Saadet Partisi olarak bizlerde halkımızın bu sıkıntılarının farkındayız ve 24 Haziran’ı bekliyoruz.” şeklinde görüşlerini belirten Aygün sözlerini şöyle tamamladı.
“Dış politikada yaptığımız hatalar ile yanlış ülkeleri dost ve müttefik olarak seçmemizin sonucunda kan ve gözyaşının hakim olduğu bir bölgenin ortasında kaldık. Komşu ülkelerimize baktığımızda kim dost kim düşman belli değil ve farklı isimler altında Siyonizm’in tetikçiliğini yapan terör örgütleri cirit atmakta. Allah’ın izni ile Saadet Partisi’nin iktidarında ne ülkemizde ne de bölgemizde bu oyunlara müsaade etmeyeceğiz. Saadet herkesin hakkıdır ve herkes ‘Saadet’e ersin diye çalıyoruz.” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir