Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Gemlik Ülkü Ocakları, Gemlik Sosyal Yaşam Merkezinde geniş katılımlı iftar daveti düzenledi. İftar davetine MHP Bursa Milletvekili Adayları Hidayet Vahapoğlu ve Muhammet Tekin, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Güler, Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar, MHP Meclis Üyeleri, parti ve ocak yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Bayram Büyükoruç’un konseri ve Semazen gösterisiyle süren program, katılım ve hazırlanış açısından da dikkat çekti.

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

BAYDAR; TÜRK İSLAM DÜNYASI ZULÜM ALTINDA

Programda ilk sözü alan Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar; ”Ramazan paylaşmak, yardımlaşmak ve sabretmeyi bilmektir. Türk ve İslam coğrafyasının yaşadıkları, bizi derinden yaralıyor. Filistin; İsrail zulmü altında, Kırım; Rus işgalinde, Doğu Türkistan Çin zulmünde çile çekmektedir. Karabaş hala kanayan yaramızdır.

Bizler, çadırlarımızı sırtlanların yolu üzerine kurmuş, Nizam’ı Alem için yaşayan insanlarız. Bizler, bu ülkenin sevdalılarıyız. İftar programımıza yoğun destek gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

TEKİN; BİN YIL DAHA BURADAYIZ

Ardından söz alan MHP Bursa Milletvekili Adayı Muhammet Tekin ise; ”Cumhur ittifakı adıyla, Müslüman Türk Milletinin bin yıl daha bu coğrafyada yaşaması için duruş sergiledik. Bu Türkiye Cumhuriyeti evlatlarının vazifesi olmuştur. Türk yurdunun dünyada da hak ettiği yeri alması adına çalışacağız. Bugün binlerce ülkücü iftar sofrasında bir araya geldik. Ülkücülük şereftir. Bu şerefi de Allah bizlere nasip etti. Ülkücülük şuuruna sahip Türk evlatları, Türk devletini Türk gibi yönetecektir” şeklinde konuştu.

VAHAPOĞLU; GÜÇLÜ YÖNETİMİN DENETİMİ İÇİN MHP’YE İHTİYAÇ VAR

Son olarak söz alan MHP Milletvekili Adayı Hidayet Vahapoğlu ise; ”1972 yılında katıldığımız Ülkücü Harekette, hangi şehre gitsek sayılı ülkücü olurdu. Bugün güzel bir ilçede Ocakların iftarında binlerce kişiyi görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Türki beka sorunu ile karşı karşıya. Hedef Türkiye Cumhuriyetidir. 15 Temmuz öncesini tabii ki unutmadık. Türkiye’nin varlığı tehlikeye girince de, sorumluluk almak zorundaydık. Bu nedenle 15 Temmuz da ilk bildiriyi biz yayınladık. Türkiye’nin güçlü bir yönetime ihtiyacı var. Güçlü yönetimin dengede yürümesi ve denetlenmesi için MHP’ye ihtiyaç var. 35 kişi ile ülkenin rotasını değiştirebiliyorsak, 150 vekil ile ne yaparız siz düşünün?” ifadelerini kullandı.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir