Gemlik’te çocuk parkında silahla yaralama

Gemlik’te çocuk parkında silahla yaralama

Gemlik Yunus Emre Çocuk Parkı içinde akşam saatlerinde yaşanan olayda H.G. (22) isimli genç silahla yaralandı. Olaya karıştığı öne sürülen 3 kişi kısa süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, içlerinden birinin silah çıkarması sonrasında yaşanan arbedede H.G. isimli genç bel ve kalça bölgesinden yaralandı. Olay sonrası zanlı yada zanlılar olay yerinden kaçarken, H.G. de arkadaşları tarafından Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralı gence ilk müdahalesi Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesinde yapılırkenH.G.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kavgada silahla yaralanan H.G.’nin yakınları hastaneye akın ederken, polis ekipleri de hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Parkın Aydınlatma Sorunu Yine Gündemde
Öte yandan defalarca vatandaşların şikayetleri konusunda haberlere konu olan park ve çevresinin aydınlatılması, belli bölgelerine de güvenlik kamerası koyulması taleplerinin haklılığını bir defa daha ortaya çıkardı.
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya karıştığı öne sürülen 3 kişiyi kısa süre sonra yakalayarak gözaltına alındı. Silahla yaralama olayı ile alakalı soruşturma sürüyor.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir