Esnaf Odasında Kuaförlere Eğitim

Esnaf Odasında Kuaförlere Eğitim

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde yapılan eğitimde, Gemlik’te bulunan kadın kuaförlerine Tesettür ve makyaj eğitimi verildi.
Uluslararası çok sayıda eğitim veren Gül Beşiroğlu eğitmenliğinde yapılan eğitime, Oda Yöneticisi Günay Torun ve Kuaför Komitesi Sorumlusu Türkan Demiralay öncülük etti. Oda Başkanı İsmail Beki de, eğitim salonunu ziyaret etti.
Tesettür, makyaj ve tesettürlü gelinlik modelleri alanında yapılan eğitimde, kayıtlı 100 kuaförün büyük bölümünün katılması da dikkat çekti. Üyelere ücretsiz verilen eğitimlerin devam edeceği de kaydedildi.
Başkan İsmail Beki; ”Kuaförlerimizden ve komitelerimizden talepler geldi. Tesettür üzerine talep olduğundan bu alanda eğitim almak istediklerini belirttiler. Bizler de talep doğrultusunda konunun uzmanı Gül Hanım’ı davet ettik. Odaları sadece aidat toplayan yerler olmaktan çıkararak, mesleğinde gelişme isteyen üyelerimize de katkı sağlayacak konuma getiriyoruz. Benzer konularda meslek eğitimlerimiz devam edecek. Gayret gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir