Ali Ay’dan Bursa ve Gemlik Delegelerine iftar

Ali Ay’dan Bursa ve Gemlik Delegelerine iftar

Bursaspor Başkan Adayı Ali Ay, yönetim kurulu üyesi Sezer Sezgin’in sahibi olduğu Sezgin Izgara’da Gemlik ve Orhangazi delegelerine yönelik iftar programı düzenledi. İftar programında dikkat çeken açıklamalar yapan Ali Ay, yerli oyuncu ve antrenör vurgusu yaptı.
İftar sonrasında konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay; ”Göreve geldiğimizde çok kötü bir tablo ile karşılaştık. 100 milyon Euro borcumuz vardı. Bunu 85 milyon Euro’ya düşürdük. Bu dönem genç isimlere daha çok yer vereceğiz. ayrıca profesyonel çalışacağız. Bu dönem daha verimli olmalıyız, kucaklayıcı olmalıyız. Dernek ve taraftar gruplarıyla ilişkileri artırmak adına komite kuracağız.
YERLİ HOCA VE FUTBOLCULAR
Bu işin yabancı hocalar ve ağırlıklı yabancı oyuncu ile gitmeyeceği belli. Her yıl ilk sezonu iyi oynuyoruz, iyi yerde bitiriyoruz. İkinci yarılarda ise düşüyoruz. Le Guen iyi bir hocaydı ama uyum sağlayamadı. Bizler sonraki yıl yerli antrenör ve yerli ağırlıklı kadro ile yola çıkacağız. Özeleştiri de yapmalıyız. Profesyonel çalışacağız ve sağlık ekiplerini güçlendireceğiz. Sakatlıklardan çok çektik. Tecrübelerimizden ders alıyoruz.
Ayrıca bilimsel çalış
BURSASPOR LİSESİ YAPILACAK
Bursaspor da altyapıya önem sadece oyuncu çalıştırmakla olmaz. Eğitimlerinden geri kalmamaları ve bunu da güvenceye almak adına çalışmalar yaptık. Vekıfköy’de tesisler ve okullar yapacağız. Yaklaşık 25 milyon TL gibi önemli bir yatırım ile geleceğimizi daha garanti altına alacağız.
BUGÜNE KADAR NEREDEYDİLER?
Diğer Başkan Adaylarımız, bugüne kadar Bursaspor’un yararına bir şey yapmazken, şimdi vaatlerde bulunuyorlar. Bugüne kadar neredeydiniz? Bizim birlik içinde Bursaspor’u daha yukarılara çıkarmamız gerekiyor” dedi.
Program sonunda Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor’da efsane haline gelen futbolcu Batalla’nın imzalı formasını Gemlik ve Orhangazi Derneklerine armağan etti.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir