Yıldız; Gençlik Geleceğimizdir…

Yıldız; Gençlik Geleceğimizdir…

Yıldız; Gençlik Geleceğimizdir…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle.

“Bir ülkenin asıl gücü topu tankı değil, inançlı ve imanlı evlatlarıdır. Gençlerimizin vatanına, milletine, bayrağına bağlı nesiller olarak yetişebilmesi ancak köklü tarihini, kültürünü ve inancını öğrenmesi ve yaşaması ile mümkündür” diye Yıldız şöyle devam etti.

“Maalesef her üç üniversite mezunundan  birinin işsiz olduğu, ahlaki yapının devlet eliyle korunması gerektiği halde Avrupa Birliğinin baskısı ve istekleri doğrultusunda zinanın dahi suç olmaktan çıkarıldığı bir ülkede gençliğimiz geleceğe nasıl güvenle bakabilir? Uygulanan yanlış politikalar sadece gençliğimizi değil tüm ülke insanı huzursuz etmektedir. Ülke olarak borçlanmakla, yılların birikimi olan değerlerimizi satmakla,  üreten değil tüketen toplum olmakla, nasıl düze çıkabiliriz nasıl bağımsız bir ülke olabiliriz? Siyasi bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkün olur. Fabrikaları, toprakları yabancıların eline geçen ülkeler, egemenliklerini de kaybederler. Saadet Partisi olarak, gençliğimize büyük önem veriyoruz. Geleceğine güvenle bakan ahlaklı ve inançlı nesiller yetiştirebilmek en büyük arzumuz. Bu vesile ile gençliğimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar vatanına, milletine, bayrağına bağlı inançlı nesiller olarak yetişmesini temenni ederiz.” şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: 19 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir