ACI ÜSTÜNE ACI

ACI ÜSTÜNE ACI

Orhangazi’nin tanınmış simalarından İsa Yurdakul’un eşi Ayten Yurdakul annesinin ölümü üzerine beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Yoğun bakıma alınan Ayten Yurdakul yaşam mücadelesine 1 gün dayanabildi. Bir dönem Orhangazi Tuna Gazete’de sorumlu yazı işleri müdürlüğü de yapan Ayten Yurdakul  akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Orhangazi’nin tanınmış ailelerinden Halaç ve Çokgüler aileleri iki gün içinde iki ayrı acıyı yaşadılar. Orhangazi’nin tanınmış ailelerinde Tuna Çokgüler’in anneannesi ve Halim Çokgüler’in kayınvalidesi Hilmiye Halaç önceki gün hayatını kaybetti.

ANNESİNİN ACISINA DAYANAMADI

Hilmiye Halaç’ın vefat haberini alan, Yurdakul’un eşi Ayten Yurdakul ise annesinin acısına dayanamadı. Beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ve daha sonra Bursa Muradiye Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınan Ayten Yurdakul, yaşam mücadelesine 1 gün dayanabildi. Ayten Yurdakul  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 2 çocuk Ayten Yurdakul’un vefatı Halaç ve Yurdakul ailelerini yasa boğdu. Ayten Yurdakul Orhangazi Tuna Gazete’nin ilk kurulduğu yıllarda Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

Öte yandan hayatını kaybeden Hilmiya Halaç Gemlik’te faaliyet gösteren Engin Usta Lokantası sahibi Engin Halaç’ında annesi, Ayten Yurdakul  ise ablası.



(Son Güncelleme: 5 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir