Demir: “Birlik ve Beraberlik İçin Tekrar Adayız”

Demir: “Birlik ve Beraberlik İçin Tekrar Adayız”

Marmarabirlik Gemlik Kooperatifi’nin genel kuruluna sayılı günler kala mevcut başkan İbrahim Demir ve ekibi ortaklara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
72 Nolu Gemlik Zeytin Tarım Satış Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanlığını 2016 yılının Nisan ayından bugüne yürüten İbrahim Demir, 25 Şubat Pazar günü yapılacak seçimli genel kurulda tekrar aday. Demir’in listesini, muhasebe müdürlüğünde uzun yıllar görev yapan ve emekli olduğu günden bugüne Birlik Yönetim Kurulu üyesi olan Osman Bostancı da destekliyor.
Güçlü ortak ve güçlü kooperatif ilkesiyle çalıştıklarını söyleyen Marmarabirlik Gemlik Kooperatifi Başkanı İbrahim Demir, “Bugüne kadar ortaklarımızın refah seviyesini arttırmak gayretli çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da aynı duygularla görevimize devam etmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik için tekrar yönetime adayız. 26 Şubat’ta hizmetlerimize kaldığımız yerden tekrar devam etmek istiyoruz” dedi.
Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önce ortak ilkesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gemlik Kooperatifi’mize yıllar sonra 5 bin tonluk modern bir tesis kazandırıyoruz. 7 bin 200 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak tesisimiz 9 milyon TL’ye mal olacak. Geçmiş dönemlerde kooperatifimiz zarar ederken, biz göreve geldikten sonra Gemlik kooperatifi hiç zarar etmedi. Ortaklarımıza gübre ve zirai ilaç desteğimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Birlik yönetimimizle uyumlu bir şekilde çalışarak, ortaklarımıza daha iyi imkanlar sunmak asli görevimizdir. Yapılacak olan seçimli olağan genel kurulumuzda bir olmayı birlik olmayı ve Gemlik Kooperatifi’ni daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. ”



(Son Güncelleme: 22 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir