Küçük'ten Ortak Vekil Çağrısı

Küçük’ten Ortak Vekil Çağrısı

Küçük’ten Ortak Vekil Çağrısı

Yaklaşan Genel seçimler öncesi  Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma derneğinden ortak vekil adayı teklifi geldi.

Duyarlılık ve Dayanışma Dernek Başkanı  Cemal Küçük yaptığı yazılı açıklamada  yaklaşan Genel seçimleri  çok önemsediklerini , her nekadar Bura vekillerinin Gemlik’inde vekili olduklarını söyleselerde ,  Gemlik halkının kendisini temsil edilmediği düşüncesinin toplumda yaygın bir görüş  olduğunu görmekteyiz .Özelliklede  son çıkarılan ilçemizle ilgili  KHK kararından sonraki gelişmelerde bizleri anlayacak bir vekilimiz olmadığını hep birlikte gördük.  Mademki Bursa Vekilleri İlçemizinde Vekiliydiler ise neden bu süreçte  Gemlikte tüm partilerin vekillerini bir arada göremedik.

İlçemizin Milli Takımı olarak gördüğümüz Gemlik Sporun final maçında hem futbol takımımızın hemde değerli taraftarımızın mağdur edildiği gerçeğini unutmayacağız ,taraftarımızın deplasmana götürülmesinde bile,  komşu ilçe belediyelerinden destek istenmek zorunda kalındığı ve taraftarımızın maçı izlemesi olarak gösterilen Trübün rezilliği hakikatinide unutmayacağız.

Eskiden bu nüfüsumuzun dörtte biri varken Ankara siyasetinde adımız geçerken yüzdokuzbinlere ulaşmış olan ilçemizin Millet Vekili çıkaramamamızı , derneğimiz başta olmak üzere Gemlik Halkı içine sindirememektedir .

Basınımız aracılığı ile bütün Oda ,Stk  Siyasi Partiler ve Gemlik Halkımıza toplumumuzun herkesimi tarafından destek görecek ve halkımızın taktir edeceği bir ortak aday çıkarılmasını talep etmekteyiz , çıkarılacak ortak adayın , İlçemizin sorunlarının çözümünde ve Ülkemizdeki kutuplaşmayı engellenmesine örnek olacağı düşüncesindeyiz . Birkez olsun siyasi görüş ve tartışmaları göz ardı edip partizanlık yapılmadan ortak bir duruş sergilememiz gerektiğini söyledi

Küçük; son olarakta ortak vekil arayışında derneğimize düşecek her türlü göreve hazır olduklarınıda belirtti.

 



(Son Güncelleme: 8 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir