Mehmetçiğe bir destek de Gemlik’ten

Mehmetçiğe bir destek de Gemlik’ten

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sürdürdüğü sınır ötesi Afrin Operasyonu’na Türk Halkı’nın desteği çığ gibi büyüyor. Türk Halkı’nın duaları eşliğinde devam eden operasyona, oldukça anlamlı bir destek de Gemlik’ten geldi.

Mehmetçiğe bir destek de Gemlik’ten

Gemlik’te seyyar tezgâhta kestane kebap satışı yapan Fatih Topçu (42); kestane tezgâhına astığı tabela ile satışlarından elde ettiği kârın yarısını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışlayacağını duyurdu.

Kahraman Türk Ordusu’nun başarısı için tüm Türkiye gibi kendisinin de duacı olduğunu söyleyen Fatih Topçu, duanın yanında bir şeyler daha yapmak adına aklına gelen bu projeyi hayata geçirdiğini vurguladı. Mehmetçiğe; atkı ve bere ören bayanları, sınırda bekleyen askerlere ısınmaları için yakacak odun taşıyan gençleri görünce çok duygulandığını belirten Topçu; “15 Temmuz gecesinde direnişin sembolü haline gelen ve gelen emir doğrultusunda canını ortaya koyarak darbenin seyrini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir’in hemşerisiyim. Niğdeliyim. Ben ne yapabilirim diye düşündüm. Aklıma bu fikir geldi. Uygulamaya koydum. Çok olumlu tepkiler alıyorum. İnsanlar tabelayı görünce duraksıyor ve okuyup duygulanıyorlar. Ekmek parası kazanmak için hem işimi yapıyorum hem de Mehmetçiğe destek verme fırsatını elde ediyorum. İnsanların olumlu tepkisi de hoşuma gidiyor. Bir farkındalık da oluşturmuş oluyorum. En çok da bu beni sevindiriyor” şeklinde konuştu.

Gemlik sahil şeridinde çalıştırdığı kestane tezgâhını Türk Bayrağı ve Gemlikli Şehitler’in fotoğraflarının yer aldığı posterlerle süsleyen Topçu, banka aracılığı ile Mehmetçiğe ulaştırdığı bağışın ödeme dekontunu da tezgahına asacağını kaydetti. Fatih Topçu, başlatılan operasyonda Mehmetçiğe başarılar dilediğini de sözlerine ekledi.

 

(Son Güncelleme: 29 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir