“TAZLAR KÖYÜNDEN BORUSAN’A” SESLİ KİTAP OLDU!

“TAZLAR KÖYÜNDEN BORUSAN’A” SESLİ KİTAP OLDU!

“TAZLAR KÖYÜNDEN BORUSAN’A” SESLİ KİTAP OLDU!

Borusan’ın Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık’ın yaşamını anlatan “Tazlar Köyünden Borusan’a” adlı kitap, Kocabıyık’ın vefatının 5’inci yıldönümünde seslendirilerek www.seslenenkitap.com adresinde okuyuculara sunuldu. Oyuncu Levent Can tarafından seslendirilen kitap mobil cihazlara indirilebiliyor.

28 Aralık 2017, İstanbul. 28 Aralık 2012’de yaşamını yitiren Borusan’ın Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık’ın hayatını, düşüncelerini, değerlerini ve şahitlik ettiği Türkiye tarihini akıllı telefonlardan ve diğer mobil cihazlardan dinlemek artık mümkün. Kocabıyık’ın Afyonkarahisar’ın bir köyünden başlayıp, Borusan’ı kuran ve büyüten, Türkiye’nin öncü ve duayen bir iş lideri olmaya uzanan yaşam öyküsünün anlatıldığı, “Tazlar Köyünden Borusan’a” adlı kitap oyuncu Levent Can tarafından seslendirildi ve www.seslenenkitap.comadresinde okuyuculara sunuldu.

“Tazlar Köyünden Borusan’a” sadece bir anı kitabı değil!

Kitap yayımlandığında hayatta olan Asım Kocabıyık “Tazlar Köyünden Borusan’a” hakkında şu değerlendirmeyi yapmıştı:

“Bu kitapta yazılanlar, ailemin hikâyesi, benim hikâyem, Borusan Grubu’nun hikâyesi, Türkiye’nin son seksen yılının hikâyesidir. Altı yaşına kadar köyde yaşayan, imkânsızlıktan çıplak ayakla tarlalarda dolaşan bir köylü çocuğu olarak benim, üniversite eğitimi görme şansını ve sanayici olma şansını yakalayışımın hikâyesidir.”

Kitap, Asım Kocabıyık’ın yaşamı ekseninde Türkiye’nin, Türkiye ekonomisinin ve iş dünyasının tarihini anlatıyor. Kocabıyık’ın çeşitli gelişme ve konularla ilgili görüş ve değerlendirmeleri, yaklaşımları kendi ağzından aktarılıyor.

Sesli kitaba erişim kolay!

Bir “Sesli Kitap Dükkânı” olan Seslenen Kitap, Türkiye’de ilk defa, güncel yazarların en son eserlerini, çok okunan yazarların başyapıtlarını sesli olarak dinleme fırsatı sunuyor. Seslenen Kitap, mobil cihazlar üzerinden kolaylıkla ulaşılan ücretsiz iOS, Android ve Windows telefon uygulamaları ile kitapları okuyucularla buluşturuyor.

www.seslenenkitap.com adresinde önce Seslenen Kitap’a üye olunuyor. Daha sonra portföyden istenen kitap seçilerek bir tuşla satın alma ekranına geçiliyor. iOS, Android, Windows Telefon veya Mac masaüstü uygulamaları ücretsiz olarak indiriliyor. Akıllı telefon veya diğer mobil cihazlara indirilen kitap internet bağlantısına ihtiyaç duyulmadan istenen yer ve zamanda dinlenebiliyor.

 

(Son Güncelleme: 28 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir