Gemlik Muhtarlar Derneği’nden CHP’ye Ziyaret

Gemlik Muhtarlar Derneği’nden CHP’ye Ziyaret

Gemlik Muhtarlar Derneği’nden CHP’ye Ziyaret

Gemlik Muhtarlar Derneği Gemlik İlçe Başkanı Necmi Ünlü, yeni seçilen CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette CHP Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sertaslan’da hazır bulundu.

Konuşmasına ziyarete gelen muhtarlara teşekkür ederek başlayan İlçe Başkanı Cemil Acar, Gemlik’te yönetim zaafı var. Orhangazi bile şu anda ismini duyurmak ve sosyallik açısından bizden kat kat önde, Gemlik’te sosyal hayatı tekrar aktif hale getirerek ve tekrar sosyal demokrat yönetim anlayışıyla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz.Muhtarlarımızla el birliğiyle Gemlik’i yöneteceğiz.  Biliyorsunuz ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu muhtarların teker teker ayağına gidiyor ve onlara değer veriyor dedi.

Sertaslan; Mahallelerinin sorunlarını en iyi muhtarlar bilir

Ziyarete iştirak eden CHP Gemlik Belediye Başkan Aday  Adayı Mehmet Sertaslan; Sizler mahalleniniz çöp sorunundan,  yol sorununa kadar her türlü sorununu biliyorsunuz. Muhtarların fikri sorulmuyor.  Muhtarlar sadece seçim dönemlerinde el üstünde tutulan yerel yönetimin gözbebeği olan sonrasında ise rutin hizmetlerle uğraşan kişiler olmamalıdır. Muhtarlarımızın bu kente katkı sağlaması için kafa yorması lazım ama ne yazık ki icra evraklarıyla uğraşmaktan başka işlere bakamaz oldular. Bizim dönemimizde ise Belediye meclis komisyonlarında muhtarların fikri her daim ön planda tutulacaktır dedi.

Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Necmi İnce ise Muhtarların genel sorunlarından bahsederek, muhtarların Gemlik için sadece elini değil göğsünü taşın altına koyduğunu yerel yönetim ve muhtarların organize çalışmasıyla daha güzel bir Gemlik’i inşaa edebiliriz dedi

 

(Son Güncelleme: 13 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir