Hasan Çetin Lisesinden AFS Semineri

Hasan Çetin Lisesinden AFS Semineri

Dünyanın en eski değişim programlarından biri olan AFS,  Lise öğrencilerini bir yıllığına yurt dışında okuma fırsatı veriyor.  Bu konu üzerine AFS gönüllüsü Ali Gümüş ve Hasan Çetin lisesi öğrencilerinden Berfin Uygur AFS’yi ele alarak bir seminer verdi.

2017 Almanya AFS’li Berfin Uygur Hasan Çetin lisesinde AFS’yi tanıtarak AFS nedir ? nasıl başvurulabilir konularını ele alan bir konuşma gerçekleştirdi. AFS yıllarından anılarını anlatan Uygur, başvuru hakkında bilgi vererek zorlu süreçler üzerine konuştu. AFS’nin Her lise öğrencisinin hayatına yön vereceğini söyleyen Uygur, AFS benim için hayatımda elde ettim en büyük şanstır dedi.

Okul Müdürü Nazım Özer ise gençlerimizin önünü açmalıyız onları bu tarz faaliyetlere yönlendirmeliyiz. Benim zamanımda yaygın olan bir sistem değildi diyen Özer öğrencilerimizin bilinçlenmesi her şeyden önemli onların ufkunu açabilmek için elimizden gelen her şeyi yaparız ve yapıyoruz diyerek AFS gönüllüsü Ali Gümüş ve 2017 Almanya AFS’li Berfin Uygur’a teşekkür etti. Okul yönetimi tarafından çiçek taktim edilen Uygur, hayatımdaki AFS den sonra yaptığım en heyecan verici şeydi, beni dinlemeye gelen tüm arkadaş ve hocalarıma teşekkür ederim dedi.

2017-2018 öğretim yılı AFS için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak açıklandı.

 

(Son Güncelleme: 25 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir