Gemlik Cumhuriyet Başsavcısından GTSO’ya  Ziyaret

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı  Ali Ülger Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret etti. Ziyarete Oda Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt, Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nurettin Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri  A.Ergin Erenoğlu,  Mehmet Anar, Şefik Yılmaz , Fikret Mete ve Genel Sekreter  Agah Arda katıldı.

Başsavcı ülger ziyarette yaptığı konuşmasında;  ” Öncelikle yakın zamanda Hakkın rahmetine kavuşan Yönetim Kurulu Başkan Vekiliniz Merhum Mehmet Yıldırım’ı saygıyla anmak istiyorum. Kendisiyle çok kısa bir zaman diliminde tanışma fırsatı buldum. Ölümü bizleri de derinden üzmüştür. Camianıza ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Ayrıca Odamızın Gemlik Adliyemize yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederim. Yaptığınız destekle  iş süreçlerimiz de gözle görülür rahatlama oldu. Odalarımızın bu konudaki destekleri tartışılmaz. Odalar ülkemiz için son derece önemli hizmetlere imza atan güzide kurumlardır. Sizlerin gelişmesi büyümesi hem bölgemiz hem ülke ekonomimiz için son derece önemlidir. ” dedi.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt ise; ” Öncelikle ziyaretinizden ötürü bizleri mutlu ettiniz. Teşekkür ederiz. Bizler “Her şeyi Devletten bekleme” prensibi ile hareket ettik. Gücümüz yettiğince adliyemize, emniyet hizmetlerine, eğitim kurumlarımıza ve daha bir çok kamu kurum ve kuruluşuna yardım etmekteyiz. Onlara yaptığımız hizmetler dolaylı yoldan toplumun her kesimine yansımaktadır. Bunun için son derece memnunuz. Bundan sonra da elimizden geldiğince yardımlarımız devam edecektir. ” dedi.

Ardından Cumhuriyet Başsavcımız  Ali Ülger Oda Yönetim Kurulu Başkanımıza Teşekkür plaketi takdim etti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir