Kumla’ya Yeni Otobüsler

Gemlik Kumla arasında kullanılacak olan 4 yeni otobüs hizmete girdi.

94 Nolu Küçük Kumla Sahil Boyu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından alınan 4 yeni otobüs düzenlenen törenle hizmete girdi. Düzenlenen törene Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye Meclis Üyeleri Galip Gür, Tevfik Kaldırım ve Mustafa Kaynatma katıldı.

Kooperatif Başkanı Mustafa Ünal  yaptığı açılış konuşmasında  “Kumla’ya bu otobüsleri kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu otobüslerin ulaşımda yaşanan sorunları bitireceğini ve bu otobüs alımının sadece başlangıç” dedi.

Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy ise, Bu sene Kumla için atılım yılı olduğunu ve yolların yapılmasının ardından doğalgaza kavuşan Kumla’nın artık yeni otobüslerle hizmet vereceğini,  Gemlik ile Kumla arasının daha da kısalacağını, vatandaşların rahat ve konforlu yolculuk yapacağını söyledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise,  Önceden Avrupa’da ki şehirlere bakardık yolları ne güzel diye şimdi aynı yollar Gemlik ve Kumla’da da mevcut,  Vatandaşımız yenilenen otobüslerle çok daha iyi şartlarda yolculuk yapacaktır. Emeği geçenlerden Allah razı olsun dedi.

Açılış töreni kurdela kesiminin ardından sona erdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir