Cafer Müdürden Gazetemize Ziyaret

  Cafer Müdürden Gazetemize Ziyaret

Gemlik Eski Emniyet Müdürü ve Bursa İl Emniyet Müdür yardımcısı 2.Sınıf Emniyet Müdürü  Cafer Gündoğdu, Gemlik Gündem Gazetesine veda ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Gemlik’in her daim meslek hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Emniyetin başarılı çalışmaları sonucu son zamanlardada suç oranın da düştüğünü ifade eden Gündoğdu, Artık Gemlik suç ilçesi olarak anılmıyor dedi. Basının olaylar karşısında ki tutumu içinde ayrıca teşekkür ediyorum dedi. Gemlik’te iki yıl görev yapan Emniyet Müdür Cafer Gündoğdu; ‘’Gemlik’te görev yaptığımız sürede, iyi ilişkiler kurduk. Devletin varlığını hissettirmek üzerine çalıştık. Başarılı olduğumuza da inanıyoruz.  Gemlik şahsım adına önemli bir yer oldu. 15 Temmuz’daki hain kalkışmayı yaşadığım, halk ile ülkemi müdafaa ettiğim bir yer. Bu nedenle, hayatımın unutulmazları arasına girecek. O zorlu gecede, Gemlik halkımızı arkamızda görünce, bizler de daha rahat hareket ettik. Hepsine teşekkür ediyoruz.

Ziyaret için teşekkür eden  gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hurşit Topal ise Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir