Basketbol turnuvası heyecanlı başladı

Basketbol turnuvası heyecanlı başladı

  1. Uluslar arası Gemlik Zeytini Festivali Kapsamında düzenlenen Basketbol Turnuvası, Gemlik Kapalı Spor Salonunda yapılan Gemlik Basketbol ve Bilecik Belediyespor karşılaşmasıyla başladı.

Turnuvanın açılış maçına Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, konsey yöneticileri katıldı.

ZEMİNİ BELEDİYE YENİLEDİ

Gemlik Kapalı Spor Salonunun en çok şikayet edilen ve takımları olumsuz etkileyen zemini, Türkiye Basketbol Federasyonu da profesyonel lige uygun görmemişti. Konu ile alakalı gelişme yaşanmayınca, Gemlik Belediyesi devreye girdi. Gemlik Belediyesi tarafından yenilenen zemin, Profesyonel standartlara uygun, kaliteli malzemeden yapıldı.

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut; ‘’Güzel bir takım oluşturduk. Alışma sürecinde olmasına rağmen, kalitesini ortaya koyuyor. Genç ve yetenekli oyuncularımız da var. Onlarla da geleceğimizi garanti altına alıyoruz. Zemin, en önemli sorunumuzdu. Çözüme ulaştıramayınca Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’ın kapısını çaldık. Kendileri de bizi kırmayarak zemin çalışmasının startını verdi. Bugün Türkiye standartlarına uygun ve çok kaliteli zemine kavuşmuş olduk. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a ve Gemlik Belediyesine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

MÜSABAKALAR ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Turnuvanın açılış maçında Bilecik Belediyesi, Gemlik Basketbol’u 91 – 88 mağlup etti. Turnuvanın diğer maçında ise Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesini 74 – 57 yendi.

***

Bilecik Belediye  :91  Gemlik Basketbol :88

Bilecik Belediye’de Sinan Karamanlıer 18 sayı  5 ribaunt , Can tuğ 15 sayı 7 ribaunt ve 2 asist ve Aykut Karcığı 16 sayı 1 ribaunt 6 asist ile mücadele ederken Gemlik basketbol’da Ali Tuncer 19 sayı 13 ribaunt  ile double double yaparken  Cem Han  18  sayı 4 ribaunt 1 asist Oğuzhan Yarol 15 sayı 2 ribaunt 5 asist ile oynadı.

1.periyod  23:18

2.periyod  24: 26 (47:44)

3.periyot  22: 11 (69:55)

4.periyot  22:33   (91:88) Maç Sonucu

***

Mersin Büyükşehir Bld.  : 74   Erzurum Büyükşehir Bld : 57

Mersin Büyükşehir Bld. ‘de Mert Aykutluğ 18 sayı Hidayet Civan 12 sayı 8 ribaund  1 asist , Gökper Gen 11 sayı 4 ribaunt 4 asist ile oynarken Erzurum Büyükşehir Bld.’den Erşin Taşkın  13 sayı 4 ribaunt 1 asist  ile oynadı.

(Son Güncelleme: 23 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir