ÇINAR İLKOKULUNA GEMLİK ŞEHİTLERİ KÖŞESİ

Gemlik Çınar İlkokulu Müdiresi İlkay Erdem, okula Gemlik Şehitleri Köşesi hazırladıklarını açıkladı. Gemlik’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıldönümünde hizmete giren köşede, Kurtuluş Savaşı Sırasında şehit düşen Yüzbaşı Cemal ve iki silah arkadaşının yanı sıra, Cumhuriyet Dönemi 16 Gemlik şehidinin resimleri ve özgeçmişleri yer aldı.

Çınar İlkokulu Müdiresi İlkay Erdem, Gemlik Şehitleri Köşesinin hazırlanmasında emeği geçen Gemlik Belediyesi Muhtarlıklar, Halkla İlişkiler ve Basın Yayın Müdürlüğü biriminin yanı sıra Gemlik Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Bıçakçı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Örnek bir çalışma yaptık. Projemize Şehit Aileleri Derneği ve Gemlik Belediyesi büyük ilgi gösterdi. Gelecek nesillere ilçemizin şehitlerini tanıtmak istedik. Bu köşe sayesinde hem isimleri sonsuza kadar yaşayacak hem de her gün dua etmiş olacağız. Gemlik Şehitlerinin isimlerini ve özgeçmişlerini ilçemiz okulunda yaşatmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.

 

 

(Son Güncelleme: 20 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir