ATATEPE’DE BASIN ZİRVESİ

Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 109. Yıldönümünde ilçede görev yapan gazetecileri Atatepe Sosyal Tesislerinde ağırlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, uyarıcı, yapıcı ve yol gösterici eleştirilere açık olduklarını söyledi. Basının önemi konusunda çarpıcı bilgiler veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hizmetlerin tanıtımı noktasında kamuoyuna bunu duyuran en etkin kuruluş medyadır. 24 Temmuz Basın Bayramınız Kutlu Olsun” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı’nın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Fehmi Kulaber, Orhan Sefil, Özel Kalem Müdürü Halil İbrahim Atış’ta yemekte hazır bulundu. Gemlik ve Orhangazili gazetecileri Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde buluşturup, ağırlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yapılan hizmet ve yatırımlar konusunda da kısa bilgiler verdi. Gemlik’te yapılacak daha çok iş olduğunu vurgulayan Refik Yılmaz, Turizme yönelik hizmet ve yatırımların Gemlik’in vizyon projeleri olacağını yineledi. “Gemlik Turizm Bölgesidir. Gemlik’in güzellikleri, Gemlik’e yapılan hizmetler ve yatırımlar kamuoyuna en güzel şekilde aktarılmalıdır. Bu hizmetleri ve tanıtımı sizlerle birlikte yapmak bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Sohbet havasında gerçekleşen yemekli toplantı sonrasında günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.

(Son Güncelleme: 25 Temmuz 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir