yat-kiralama-fiyatlari-ne-kadar
yat-kiralama-fiyatlari-ne-kadar

Yat kiralama fiyatları ne kadar?

Yat kiralama fiyatları ne kadar?

Yat kiralama fiyatları 4 Haziran 2022 tarihinde İstanbul’un en iyi yat kiralama ve organizasyon şirketi olan yatkiralama.net adresinden aldığımız veriler doğrultusunda saatlik 4.000 TL ile 7.000 TL, günlük de 30.000 TL ile 50.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Yat kiralama süresi en az 2 saattir, daha kısa süreli kiralamak isteyenlerin yine şirkete 2 saatlik kiralama bedelini ödemeleri gerekir. Günlük kiralamalar da 09:00-17:00 saatleri arasını kapsayarak şekilde toplamda 8 saat üzerinden organize edilmektedir. Ücretler kiralanacak olan yatın yolcu taşıma kapasitesi ve lüks olma özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Normal şartlarda kiralık yatların misafir ağırlama kapasitesi arttıkça saatlik ve günlük kiralama ücreti de o oranda artıyor olsa da lüks bir yat kendisinden çok daha fazla kişi kapasitesine sahip bir yattan daha pahalı olabilir. yatkiralama.net filosundaki hangi yata net olarak ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini anlık olarak gerçek rakamlarla öğrenmek için yapmanız gereken tek şey sitelerini ziyaret etmektir.

KAHVALTI, KOKTEYL VE YEMEK MENÜLER

yatkiralama.net filosundaki kiralık yatları kuru olarak kiralayabileceğiniz gibi zengin ve kaliteli içeriğe sahip kokteyl, kahvaltı ve yemek menülerini de organizasyona dahil edebilirsiniz. Şirketten menü talebinde bulunduğunuz takdirde kişi başı ödemeniz gereken ücretler de şu şekildedir: Kahvaltı: 750 TL, Kokteyl: 500 TL, Yemek: 1.000 TL. Rakı, Bira ve Şarap gibi yerli alkollü içecekler menülere 3 kadeh olarak dahil edilmek istendiğinde kişi başı ekstra 1.000 TL daha ödenmesi gerekecektir. Menülü ya da menüsüz kiralama yapıldığında çay, kahve, kola, meyve suları, su ve soda gibi soğuk ve sıcak alkolsüz içecekler ücretsiz olarak servis edilmektedir. Sadece yat kiralayıp kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirmek isterseniz organizasyon süresince servis yapması ve tur sona erdiğinde yatı temizlemesi için şirketten garson hizmeti de alınması gerekecektir. 1 garson en fazla 10 kişiyle ilgilenebilir ve talep ettiği ücret 1.000 TL’dir. Kiralamayı şirketten menü talebinde bulunarak yaptığınızda garson için ekstra ücret ödemeniz gerekmeyecektir.

KİŞİYE ÖZEL EKSTRA HİZMETLER

Doğum günü, evlilik teklifi, yıldönümü, bekarlığa veda gibi kişilerin özel günleri için sunulan bir çok ekstra hizmet bulunmaktadır ve şirketin bugün itibariyle talep ettiği net ücretler şu şekildedir: Lazer gösterisi: 1.500 TL, Kemancı: 2.500 TL, Fasıl ekibi: 5.000 TL, Fotoğrafçı: 3.000 TL, Oryantal show: 4.000 TL, Pasta: 750 TL, Çiçek aranjman: 1.000 TL, Gül buketi: 1.500 TL, Masa süsleme: 500 TL’dir. Ancak bu ekstra hizmetlerin de yat kiralama şirketinden alınma mecburiyeti olmadığı gibi arzu eden misafirler dışarıdan kendileri de organize edebilirler ve bunun için şirkete hiçbir şekilde ek ödeme yapmaları da gerekmemektedir.

ONLİNE FİYAT HESAPLAMA ARACI

Ücretler bugün itibariyle yatkiralama.net adresindeki “Fiyatlar” sayfasından aldığımız verilerdir ve ilerleyen günlerde değişebilme ihtimali çok yüksek olduğundan anlık rakamları öğrenebilmenin en iyi yolu yat kiralama fiyatları sayfasına giriş yapmaktır. Bu sayfada şirketin sunduğu tüm hizmetlerin ücretlerini liste halinde görebileceğiniz gibi sitenin ana sayfası ve kiralık yatların detay sayfalarına yerleştirilmiş olan fiyat hesaplama aracından istediğiniz hizmetleri işaretleyerek site üzerinden online olarak fiyat teklifi alabilir, kendi yat kiralama paketinizi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Yat rezervasyonu için yapmanız gereken şey şirkete kaparo ödemesini göndermektedir ve talep ettikleri rakam da organizasyon için kendilerine ödenecek toplam ücretin yarısıdır. Kaparoyu almadan kesin rezervasyon yapmazlar, kısa süreli geçici opsiyon alırlar ve kaparo kendilerine hızlıca ulaştırılmazsa iptal edilerek diğer müşteri adaylarından gelen yat kiralama talepleri değerlendirilmeye alınır. Bu nedenle kaparo ödemesini kendilerine hızlıca iletmenizde fayda var.

(Son Güncelleme: 29 Mart 2024)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

2 Yorumlar

  1. Hüseyin Aydın

    İstanbul’da yat kiralama fiyatları Türk Lirası (TL) üzerinden verildiğinden rakamlar baya yükselmiş. Şundan 2 sene öncesine kadar orta şekerli bir yatı saatlik 750 TL’ye kiralarken şuan 4.000 TL olmuş. Yat kiralama işi artık sosyeteye hitap etmeye başladı, eskiden herkes yat kiralayabiliyordu ama şuan rakamlar gerçekten çok yükselmiş.

  2. Fiyatlar çok yükselmiş, yat kiralamak artık lüks bir aktivite oldu. Eskiden herkes kendi bütçesine göre yat kiralayabiliyordu ama şuan rakamlar gerçekten çok yüksek. Başlangıç fiyatı saatlik 4.000 TL. Eyvah eyvah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir