Yüzme turu düzenleyerek Adalar ve Boğazda stres atın
Yüzme turu düzenleyerek Adalar ve Boğazda stres atın

Yüzme turu düzenleyerek Adalar ve Boğazda stres atın

Yüzme turu düzenleyerek Adalar ve Boğazda stres atın

Yüzme turu düzenlemek için heyecanla bekleyenler için geri sayım yavaş yavaş başlıyor. Nisan ayının son haftası ve dolayısıyla 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nın da son günlerine geldiğimiz bugünlerde hafif rüzgarlar esmeye devam etse de hava sıcaklıkları da aynı şekilde artış göstermeye başladı. Mayıs ayının ilk haftasından itibaren sıcaklıkların her geçen gün artacağını düşünerek Adalar ve Boğazda yüzme turu düzenlemek isteyen kişi ve gruplar için bilgilendirici bir haber yapmak istedik. yatkiralama.net tarafından toplamda 8 ya da 9 saat üzerinden günübirlik olarak Adalar ve Boğazda organize edilen yüzme turları sayesinde sevdikleriniz ya da önemli misafirlerinizle son derece makul ücretler ödeyerek keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

LÜKS YAT İLE ÖZEL YÜZME TURU

Maksimum yolcu taşıma kapasitesi 30 olan yatkiralama.net filosundaki kiralık lüks yatlarda aileniz, arkadaşlarınız ya da önemli misafirlerinizle yüzme turu organize ederek son derece keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Artan hava sıcaklarına inat Adalar ve Boğazın birbirinden güzel ve serin koylarında yattan denize atlarken adrenalin salgınızı zirveye çıkaracak ve iş hayatıyla birlikte üzerinizde biriken stresten kurtulacaksınız. Denize kıyıdan yürüyerek girmek ya da atlamak ile sadece siz ve misafirlerinize özel olarak hazırlanan lüks bir yattan atlamak arasındaki farkı anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Kiraladığınız yat sadece siz ve misafirlerinize özel olacak, kaptan ve servis elemanları hariç yatta yabancı hiç kimse bulunmayacaktır. Bu sayede son derece huzurlu bir ortamda güneşin ve denizin tadını çıkarma fırsatını yakalayacaksınız.

ADALAR VE BOĞAZDA MUHTEŞEM 8 SAAT

yatkiralama.net sizleri denize girmeniz için Adalar ve Boğazda suyu en temiz ve serin yerlere götürerek toplamda 8 saat sürecek şekilde günübirlik yüzme turu organize edecektir. Adalar’da denize girmek isteyenleri Heybeliada, Burgazada ve Büyükada’nın birbirinden güzel koylarına götürürken Boğazda kalıp daha uzun süreyi yatta geçirmek isteyen misafirleri de Sarıyer ve Beykoz’un yemyeşil doğal güzellikler içindeki koylarına götürüyorlar. Hem Adalar hem de Boğazda organize edilen yüzme turları için sabah başlangıç saati 09:00 iken akşam bitiş saati 17:00 olarak belirleniyor. Akşam turları 18:00’dan itibaren başladığından bitiş saatinde bir esnetme yapılamıyor ve en geç saat 17:00’da kiralanan yatın terk edilmesi gerekiyor.

GÜNLÜK 30.000 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR

Adalar ve boğazda yüzme turu fiyatları 30.000 TL ile 50.000 TL arasında değişiklik gösterdiğinden yatkiralama.net filosundaki hangi kiralık yata günlük olarak ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini öğrenmek için yüzme turu sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Kiralık yatlar arasından bütçeniz ve zevkiniz için en uygun olanı belirledikten sonra yüzme turu düzenleyeceğiniz gün için müsaitlik olup olmadığını sormak ve daha sonrasında kendi adınıza yatı rezerve konuma getirmek için iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak şirketle temas kurmalısınız. Kesin rezervasyon işleminin tamamlanabilmesi için atılması gereken ilk adım şirkete kaparo ödemesinin gönderilmesidir ve talep edilen miktar da yüzme turu için ödenecek toplam ücretin yarısıdır. Sizlere belirtilen süre içinde kaparo göndermediğiniz takdirde rezervasyon işleminiz onaylanmaz ve diğer müşteri adaylarından gelen rezervasyon talepleri değerlendirilmeye alınır. Özellikle hafta sonu günleri yoğun bir rezervasyon talebi olduğunu dikkatinizden kaçırmadan elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz. Yüzme turları hakkında merak ettiğiniz her şeyi yatkiralama.net adresinden net olarak öğrenebileceğinizi hatırlatır ve şimdiden keyifli bir gün geçirmenizi temenni ederiz. İyi eğlenceler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

1 yorum

  1. Serkan Aydoğan

    İstanbul’da yazın yapılacak en güzel aktivite kesinlikle yüzme turu. Bunun için sizi Adalar ya da Boğazda misafir ediyorlar. Geçen senelerde yatkiralama.net üzerinden günlük yat kiralama hizmeti alıp yüzme turu düzenlemiştik. Bu sene de düşünüyoruz ama fiyatlar yüksek enflasyon nedeniyle çok yükselmiş. Ama artık bu rakamlar bile insanlara çok gelmiyor çünkü simidin tanesi olmuş 15 TL 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir