Yatta iftar yemeği programı
Yatta iftar yemeği programı

Yatta iftar yemeği programı

Yatta iftar yemeği programı

Ramazan Ayı’na girdiğimiz şu günlerde orucunuzu boğaz manzarasına karşı değil direkt manzaranın içinde lüks bir yatta iftar yaparken zengin menüler eşliğinde açmak isterseniz yatkiralama.net organizasyon şirketinden destek alabilirsiniz. Orucunuzu sevdiklerinizle 2 kişilik baş başa bir ortamda açabileceğiniz gibi dostlarınız ya da önemli misafirlerinizin de katıldığı yatta iftar yemeği de organize edebilirsiniz. 2 kişiden 30 kişiye kadar iftar programları için hizmet verebilen birbirinden lüks yatlarda sizleri en güzel şekilde ağırlayacaklar.

YATTA ZENGİN İFTAR MENÜSÜ

Yatta iftar menüsü hazırlama, yemek pişirme imkanı olmadığından menüleri boğaz hattında bulunan kaliteli restoranlardan temin ediyorlar. Arzu edenler şirketten sadece yat kiralama hizmeti alıp kendi yiyeceklerini yanlarında getirebilecekleri gibi zengin içerikli iftar menüsünü yat kiralama şirketinden de talep edebilirsiniz. Firmanın sunduğu iftar menüsünün detayları şu şekildedir: Günün çorbası, İftar tabağı (hurma, zeytin çeşitleri, domates söğüş, salatalık söğüş, tereyağı, bal, kayısı, yeşillik salata) 3 çeşit meze, ara sıcak olarak börek servisi, Ana yemek (seçmeli) Adana, Köfte, Tavuk şiş, Kanat, Kılçıksız balık levrek, Antrikot. Misafirlerin fiyat farkını ödeyerek yatta iftar menüsü üzerinde her türlü ekleme yapma imkanı da bulunmaktadır.

AKŞAM EZANINA 30 DAKİKA KALA YATTA OLUN

Yatta oruçlu halde uzun süre beklememek ve ezana dakikalar kala yata gelerek telaşe içinde oruç açmamak için akşam ezanına 30 dakika kala yatta bulunmanız yeterli olacaktır. Sizler yata geldikten sonra iftar menüsünün alınacağı yere gitmek ortalama 10-15 dakika sürecektir ve yemekler alınıp hızlıca sıcak halde servis edilecektir. yatkiralama.net filosundaki kiralık yatlar Bebek, Arnavutköy ve Kuruçeşme sahillerinde olduğundan yatta iftar yemeği programında kalkış ve varış noktası olarak bu sahillerin yanında Anadolu yakasında Kuleli ve Kandilli sahilleri de ekstra ücret talep edilmeden kullanılabilir. Daha uzak mesafedeki yerlerin kullanılmasını talep eden misafirler ekstra ücret ödeyeceklerdi. Ayrıca iskele ve marina gibi ücretli yerlerden yata giriş yapmak yada inmek isteyen müşterilerin bu noktalardaki palamar ücretini ödeme yükümlülükleri vardır.

ERKEN REZERVASYON

Ramazan Ayında orucunu açmak için İstanbul Boğazındaki kiralık yatları tercih edenlerin sayısı bir hayli fazla olduğundan rezervasyon yapmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Yatta iftar sayfasından fiyatlar da dahil tüm merak ettiklerinizi öğrendikten sonra rezervasyon yaptırmak için şirkete kaparo göndermeniz gerekiyor. Kaparo miktarı olarak talep edilen rakam da yatta iftar programı için ödeyeceğiniz toplam ücretin yarısıdır. Kaparo ödemesini almadan rezervasyon yapmayıp kısa süreli geçici opsiyonlar alıyorlar ve ödeme kendilerine hızlıca gitmediği sürece opsiyonu kaldırıp diğer müşteri adaylarından gelen kiralama taleplerini değerlendiriyorlar. Şimdiden hayırlı ve huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmeniz dileklerimizle, ALLAH tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah..

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

2 Yorumlar

  1. Şimdi yatkiralama.net sitesinden bir hesaplama yaptım da sevgilimle 2 kişilik 2 saatlik bir organizasyon için en uygun yatta iftar fiyatı 11.000 TL çıktı. Biraz pahalı gibi ama yüksek enflasyon göz önünde bulundurulduğunda aslında çok da değil. Şuan güzel bir mekanda oturup iftar yapsak zaten yarısını öderiz. Lüks bir yatla boğaz turu yaparken oruç açmak çok daha iyi olacak. Hayırlı Ramazanlar..

  2. Yatta iftar yapmak gerçekten çok farklı bir duygu. Boğazın tarihi yapıtları arasında gezerken o manevi havayı solumak.. Hele bir de zengin iftar menüsü olunca valla tadından yenmez..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir