Yat kiralama sektörünün öncüsü Boğaz Çocuğu
Yat kiralama sektörünün öncüsü Boğaz Çocuğu

Yat kiralama sektörünün öncüsü Boğaz Çocuğu

Yat kiralama sektörünün öncüsü Boğaz Çocuğu

Yat kiralama sektörüne getirdiği yeniliklerle öncü firma olmayı başaran Boğaz Çocuğu, şuan için sadece İstanbul Boğazı ve Adalar bölgesinde saatlik, günlük ve konaklamalı seçeneklerde yat kiralama hizmeti veriyor. Şirketle aynı adı taşıyan Boğaz Çocuğu lüks yatı her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla, karada bakım gördüğü günler dışındaki tüm zamanlarda yaz ve kış ayrımı olmadan 7/24 çalışma prensibiyle bireysel ve kurumsal müşterilerine destek oluyor. Güneşli havalarda açık halde bulunan arka havuz soğuk ve yağışlı havalarda şeffaf branda ile tamamen kapatılarak dışarıdaki olumsuz hava koşullarının önüne geçilmesi sağlanıyor. Yatın içindeki hava sıcaklığına göre ısıtma sistemleri de devreye sokularak tıpkı yaz aylarındaki kalitede yat kiralama imkanı sunuluyor. Bu sayede yat kiralama hizmeti almak için yaz aylarını beklemeden 12 ay süresince ne zaman isterseniz kendileriyle iletişime geçip destek alabilirsiniz.

BOĞAZ ve ADALAR BÖLGESİNDE ÖZEL ORGANİZASYONLAR

Doğum günü, evlenme teklifi, yıldönümü, bekarlığa veda partisi, mezuniyet balosu, fasıl gecesi, iftar yemeği, düğün eğlencesi, nişan töreni, iş yemeği ve toplantı organizasyonları genelde İstanbul Boğazında saatlik ve günlük olarak organize edilmekte olup Adalar bölgesine de büyük oranda gruplara özel olarak organize edilen günübirlik yüzme turları için gidiliyor. Günlük turlar sabah 10:00’da başlayıp akşam üzeri 18:00’da sona erecek şekilde toplamda 8 saat üzerinden organize ediliyor ancak sabah daha erken kalkıp tura başlamak isteyenleri de 09:00 gibi yata alıp günlük turu 9 saat üzerinden de organize edebiliyorlar ve ekstra 1 saat için hiçbir ek ücret talep edilmiyor. Konaklama hizmeti sadece evli çiftlere özel olacak şekilde toplamda 12 saat üzerinden geçekleştiriliyor. Konaklamak için boğazın en sakin yerlerinden olan Beykoz koyu ya da Adalar kıyıları tercih ediliyor.

HERKESE ve HER KESEYE UYGUN FİYATLAR

Boğaz Çocuğu yat için bugün itibariyle saatlik kiralama ücreti 1000 TL olup en az kiralama süresi 2 saattir. Adalar ve Boğaz için günlük kiralama ücreti olarak talep edilen miktar da 6000 TL’dir. Şirketin sunduğu menüler için talep edilen rakamlar da kişi başı olarak şu şekildedir: Kokteyl: 100 TL, Kahvaltı: 150 TL, Yemek: 200 TL. Yerli alkollü içecekler limitsiz olarak menülere dahil edildiğinde kişi başı ekstra 150 TL daha ödenmesi talep ediliyor. Yerli alkol olarak sunulan içecekler rakı, bira ve şaraptır. Yemekli-yemeksiz tüm organizasyonlarda soğuk ve sıcak alkolsüz tüm içecekler ücretsiz olarak servis edilmektedir. Dışarıdan yiyecek ve içecek malzemesi getirilmek istendiğinde servis yapması ve organizasyon sona erdiğinde mutfağı ve kullanılan malzemeleri temizlemesi için 1 adet garson alınması gerekir ve kendisine ödenmesi gereken ücret sadece 200 TL’dir. Bu ücretler haberi yayınladığımız gün için geçerli rakamlar olup ilerleyen günlerde değişebilme ihtimali olduğundan kiralama yapacağınız gün şirketin resmi sitesi olan yatkiralama.com adresinden güncel fiyatları öğrenmeniz faydalı olacaktır.

İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY YATKİRALAMA.COM ADRESİNDE

Boğaz Çocuğu şirketinin geçtiğimiz senelerde ciddi bir yatırım yaparak satın aldığı ve göze hoş gelen muhteşem bir tasarımla içerik olarak ihtiyaç duyulan tüm bilgilerle donattığı yatkiralama.com adresinde fiyatlar başta olmak üzere aradığınız her şeyi bulacaksınız. Önceki bireysel ve kurumsal organizasyonlar esnasında ekip tarafından amatör olarak çekilen video ve fotoğrafların yanı sıra, boğaz turu güzergahı, menü detayları, fiyat hesaplama aracı, müşteriler tarafından en sık sorulan sorular ve ayrıntılı cevapları da yer alıyor. Fiyatlar sayfasına giriş yaptığınızda şirketin sunduğu tüm hizmetler için talep ettiği net rakamları liste halinde görebileceğiniz gibi kiralık yatların detay sayfasındaki fiyat hesaplama aracına yat kiralama sürenizi, katılımcı sayınızı, menü ve ekstra hizmet tercihlerinizi işaretlediğiniz an yat kiralama için toplamda şirkete ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini ekranda göreceksiniz. Evet, doğru anladınız: fiyat teklifi almak için kimseyi aramanız ya da mail göndermeniz gerekmiyor çünkü kendi yat kiralama paketinizi sistem üzerinden hızlıca hazırlayabiliyorsunuz. O halde kafanızdaki tüm soru işaretlerini yok etmek ve rezervasyon talebinizi şirkete iletmek için yat kiralama sitesine hemen giriş yapın! Rezervasyon yaptırabilmek için atmanız gereken ilk adımın şirkete kaparo ödemesi göndermek ve miktarın da organizasyon için ödeyeceğiniz toplam ücretin yarısı olduğunuzu bilmelisiniz. Kaparo ödemesini almadan kesin rezervasyon yapmıyorlar..

(Son Güncelleme: 6 Mayıs 2023)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

1 yorum

  1. yatkiralama.com yenilenen haliyle çok daha fazla lokasyonda hizmet vermeye başlamış. Önceden sadece İstanbul Boğazı ve Adalar bölgesinde hizmet verirken şimdi Fethiye, Göcek, Marmaris ve Bodrum’da da saatlik, günlük ve haftalık yat kiralama hizmetleri veriyorlar. Bence yat kiralama sektörünün en iyisi kesinlikle yatkiralama.com, adı üstünde zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir