DAVUTOĞLU GEMLİK’TEN KÖTÜ EKONOMİ VURGUSUNDA BULUNDU
DAVUTOĞLU GEMLİK’TEN KÖTÜ EKONOMİ VURGUSUNDA BULUNDU

DAVUTOĞLU GEMLİK’TEN KÖTÜ EKONOMİ VURGUSUNDA BULUNDU

DAVUTOĞLU GEMLİK’TEN KÖTÜ EKONOMİ VURGUSUNDA BULUNDU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bursa ziyaretleri kapsamında Gemlik’e de konuk oldu. Gemlik İlçe Başkanı Serap Sevim Soylu ve ilçe yöneticileri ile de bir araya gelen Davutoğlu, Gemlik ve ülke geneli ile alakalı da değerlendirmelerde bulundu.
Dünyanın belki de en güzel doğasına sahip yerlerinden birisi Gemlikli hemşerilerim. Dünyanın en güzel mekanlarından biri derken, iltifat olsun diye söylemiyorum. Orhan Veli’nin şiirinde ‘Gemlik’e doğru denizi göreceksin sakın şaşırma’ der.
Bir yandan yüreğimiz Bursa ve Gemlik’e gelmekten dolayı sevinçle dolu. Bir yandan yüreğimiz Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta. İnşallah bir daha böyle bir acı ile karşılaşmayız. Yetkililerin tatmin edici açıklamalar yapmasını istiyoruz.
Gemlik’ten bir yengemizi gelin almıştık. Muratoba’yı hala köyüm gibi görürüm. Bu güzelliğin yanında Gemlik’i doğrudan ilgilendiren, deprem riski ve kentsel dönüşüm sorunlarının çözülmesi lazım. Bursa’mızda verimli toplantılar gerçekleştirdik. En önemlisi, esnaf ve sanatkarlar ile yaptığımız toplantılardır. Kötü ekonomi yönetiminden dolayı esnafımız zor durumda. Kötü ekonomi yönetimi, pandemi ile birleşince daha da zor günlerden geçiyorlar.
Buralara coşkumuzla gelecektik ama sel felaketi yüreğimizi burktu ama coşkumuz yüreğimizde devam ediyor. Zorlu günlerden geçiyoruz. Yangın, sel felaketinin yanı sıra, rızk masamızda da yangın var. Çiftçimizin sofrasında da yangın var. Biz Gelecek Partisi olarak işçimizin, esnafımızın ve farklı toplum kesimlerinin sorunlarına çare olmak istiyoruz. Herkesin sıkıntılarını not ederek çözüm üretmek bizim siyasi anlayışımızdır’’ dedi. Davutoğlu, Gemlik toplantısının ardından İznik’e hareket etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir