MHP İLÇE BAŞKANINDAN 15 TEMMUZ ANMASI VE UYARI
MHP İLÇE BAŞKANINDAN 15 TEMMUZ ANMASI VE UYARI

MHP İLÇE BAŞKANINDAN 15 TEMMUZ ANMASI VE UYARI

MHP İLÇE BAŞKANINDAN 15 TEMMUZ ANMASI VE UYARI

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, 15 Temmuz Hain Darbe girişimi ile alakalı yazılı açıklama yayınladı. İlçe Başkanı 15 Temmuz’un anlamına değinirken, aynı zamanda FETO’nın kripto damarının hala fırsat beklediği ile alakalı da uyarılarda bulundu.
Özcanbaz’ın açıklaması şu şekilde; ‘’15 Temmuz hain darbe girişimi, sadece darbeye kalkışma değil, aynı zamanda iç savaşı tetikleyecek sürecin ilk adımıydı. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu tehlikeyi görmüş, o gece ilk refleks gösteren liderlerden olmuştur. Darbeye ve girişimlere ‘dur’ demiş ve devletin bütünlüğünü, cümle âleme göstermiştir.
15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü, hain yüzünü göstermiş ve yüce milletimizin canlarımıza kast etmiştir. Pensilvanya’dan aldığı emir ve yabancı destekçilerinin sağladığı olanaklarla, devlet içine sızan hain çete, gerçek yüzünü ortaya koymuş, yüce milletimiz karşılığını vermiş, duruşunu göstermiş, darbelere geçit vermemiştir.
Bizler de, Türk Milliyetçileri olarak, geçmişten bugüne, demokrasinin ve Türk Milletinin gönüllü ve yılmaz savunucuları olduk. ‘15’inden sonra işler değişecek, başbakan olacağım’ diyen siyasi liderlerin ardına düşmedik, devletimize ihanet etmedik. Hatırlarsınız ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ söylemi, sanki savaş varmışçasına bu liderler tarafından kullanılmış, hain darbe girişimi gecesinde de, bazı medya organlarından zorla okutulan bildiride, bu söz ön plana çıkmıştı.
KRİPTO DAMAR FIRSAT BEKLİYOR
Genel Başkanımızın, darbe girişiminden bir süre sonra ‘FETO ölmedi, kripto damar çalışıyor’ sözleri dikkat çekmişti. Devlet kurumlarına, bürokrasiye hatta siyasi partilere kadar sirayet eden FETO terör örgütünün gizli kollarının çalışmaya devam ettiğini dile getirmişti. Bizler de, hem ilçemizde, hem ülkemizde, FETO’nun kriptolarının yaşadığını, devletimizin zafiyete düşmesi için fırsat beklediklerini biliyoruz. Bunlara karşı da hazırlıklıyız. Çalışmalarımız da, bu minvalde devam edecek, hainlere fırsat vermeyeceğiz. Dün hainin eteğinin dibinde olup, bugün bulunduğu makamları muhafaza edebilmek için milliyetçilik naraları atanlar, samimi değildir.
UNUTMAMALIYIZ
15 Temmuz öncesinde Genel Başkanımızın tespitleri, ne yazık ki 15 Temmuz’da kendisini en acımasız şekilde göstermiştir. Benzer durumların yaşanmaması için, dikkat etmeli, uyanık olmalı ve bu tarz oluşumlara fırsat vermemeliyiz. Bu vesileyle 15 Temmuz şehidi 251 vatan evladımıza, terörle mücadele ve vatanı müdafaa uğruna esnasında şehit olan kahramanlarımıza Allah C.C.’tan rahmet diliyor, büyük Türk milleti adına, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Makamları cennet olsun.’’

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir